Killzone: Shadow Fall - túl a kétmillión

  • Írta: fojesz
  • 2014. január 30.
  • Biznisz
Link másolása
A Sony bejelentette, hogy több mint kétmillió példányt adtak el a Killzone: Shadow Fallból világszerte, valamint megígérte, hogy hamarosan elárulja, mikor érkeznek a játék multis DLC-i.

Mára több mint 2,1 millió példányt adtak el a Killzone: Shadow Fallból: a Sony szerint az adat január 15-i, és a dobozos kiszállított példányokat, illetve a digitális eladásokat tartalmazza.

A konzolgyártó január elején árulta el, hogy 4,2 millió PlayStation 4 talált eddig gazdára, ergo durván minden második géphez eladtak egy-egy kópiát a Killzone-ból is. (Killzone bundle volt a PS4-ből egyébként.)

Shuhei Yoshida, Sony Computer Entertainment Worldwide Studios elnöke amellett, hogy nagyon örült az eredményeknek, és letette a kisdobosesküt, hogy ezt csak fokozni tudják, megígérte, hogy nemsokára azt is megtudjuk, mikor érkeznek a játék multiplayer DLC-i. Eddig két csomagról hallottunk, az egyik egy ingyenes pályacsomag lesz, a másik pedig egy masszívabb multis kiegészítőnek ígérkezik.

34.
34.
Neo1989
#32: Én csak 3.-ig a Single-je kegyetlen szar. Lelketlen, unalmas, nem értem mért kellet kivenni a csapattársakat. Meg én személy szerint keveselltem az ellenfeleket.
Nincs benne az a dara hangulat mint az 1-3-ban.

Kár érte.
33.
33.
kristof97
#32: Akkor te próbáltad már a Bioshock-okat (csak az Infinite-et toltam) és/vagy a Metro-t? Azok nagyon jó történet orientált fps-ek. De a RAGE is tetszett, de ott vannak még a Crysis játékok is (nem mondok véleményt, mert nincs azon kívül, hogy szépek). De ott van minden idők legjobb FPS-e: az Aliens Colonial Marines! xDD De ha nem lövöldözés akkor van még Dishonored, Thief meg még 1-2 ilyen lopakodós játék (meg a horror játékok). De azt elismerem, hogy a lövöldék nagy része (főleg az fps lövöldék) a multiról szól, és ott nincs probléma a Killzone-al sem. :D
32.
32.
Rocco-001
Mondhat bárki bármit nagyon király a multija!!Igaz a kampányban csak a 4 chapterig vittem,pedig megvan november óta. Szép meg azért elmegy a játék de igazából az fps nekem mindig is a multiról szól...
30.
30.
p3ti
Abban a maréknyi PS4 felhozatalban talán ez a legértelmesebb game. Ehhez hozzá jönnek a Bundle kiadások, és máris megvan a 2 misi - wow.
27.
27.
vortel
Én nagyon élvezem a KZ multiját, vannak azért hibái, de minden este játszunk vele és már egyre jobban megy a játék. Miután a COD-ból már kinőttem kicsit, a BFet meg még nem merem megvenni a rossz vélemények miatt, a KZ egy nagyon erős és minőségi alternatívát kínál, én elégedett vagyok.
26.
26.
kristof97
#25: Az új KZ kampányában nekem az nem tetszik, hogy elment az ilyen modern egyszemélyes hadsereg módba a régi csapatalapú militarista kampányok után, amik kicsit eredetibbek voltak. A Halo-val csak egy picit játszottam coop-ot, az alapján nem akarok véleményt mondani, a Crysis pedig nem a kedvencem, de az első legalább eléggé szabad játékmenetet mutatott.
25.
25.
kastorhun
#19: A KZ-nak egy kicsit kell fejlődnie XD.
24.
24.
kastorhun
#19: Szerintem nem volt unalmas én élveztem, az mi legalább javul a második rész óta, sokkal nagyobb nyíltabb területek több fegyver szerintem jó játék a crysis 3 és nekem nagyon tetszik még a Ryse son of rome, de ez teljesen szubjektív.
22.
22.
greenmelon
#19: Ez megint csak szubjektív, nekem például a Crysis első része mai napig az egyik kedvenc FPS-em, a Warhead szintén, illetve a nemzetközi értékelések se azt mutatják, hogy "max a lista legvégére kerülhet". A többi része megint más tészta, a második nem jött be, a harmadik se különösebben, de annak legalább megvolt a maga atmoszférája.
21.
21.
crashpipi
19.
19.
crashpipi
#11: A Crysis max a lista legvégére kerülhet, mert gyönyörű, de feledhető, mivel unalmas, gyenge a M.I. és sztorija gyakorlatilag nincsen.
A Killzone megosztja az embereket, én azt mondom, hogy szebb, mint pc-n a Cry3 fullHD-ban HIGH-on. viszont kiszámítható és a sztorija kb egy fokkal jobb csak, mint a Cry3-é. Mondjuk legalább a vége picit csavaros. Az M.I. némely szitukba odaba..ósan jó, néha meg kőkülye. Ilyen nincs a Crysisban, hogy egy-egy szitut 10-szer kell megpróbálni és még utána is lehet, hogy csak a nehézség közepesre való visszavételével sikerül. A Cry3-at egy du és egy de toltam végig minden nehézség nélkül. A KZ-ban azért káromkodtam nem keveset. :)
A leggyengébb látványú a Halo, mégis a lista legelején a helye az ellenfelek M.I.je miatt. Zseniális! A Cry3 sehol nincs hozzá képest, a KZ-nak meg egy picit talán fejlődnie kell még hozzá. :)
17.
17.
kastorhun
#11: Szerintem rohadt jó a Halo a Killzone meg a nyomában sincs.
15.
15.
kristof97
A multi már a 3-ban is jó volt, szóval gondolom azért megérte megvenni, ha nem is a single miatt. A KZ is olyan játék, a SF legalább is, mint a BF3/4, hogy egy gyenge kampány (mondjuk kicsit okosabb ellenfelekkel meg valamivel nagyobb szabadsággal) és egy elég jó multiplayer. A másik ok erre az eladásra: ez az egyetlen értelmes dobozos exclusive cím PS4re még. A Knack ahogy hallom egy közepes valami lett, a Resogun pedig nem egy AAA játék. Még jó hogy ebből a 3ból a KZ-t vette a többség.
12.
12.
hahota
Nekem tetszett a single része, szép is volt, jó is volt, többet ért mint egy gagyi film a moziba :D
11.
11.
#4: Saját vélemény!

Killzone=király
Crysis=fasza
Halo=1 nagy rakás szar:D
6.
6.
Yami
Nem kell ezen semmit sem csodálkozni, amikor még új a konzol, akkor kevés rá a játék és az ilyen gyengécskébb produktumok is jól szerepelnek a kasszánál.
5.
5.
kopic
#2: "Killzone bundle volt a PS4-ből egyébként."
Biztos ez is nagy mertekben kozrejatszott....
4.
4.
kastorhun
Én azt szeretem hogy ha a crytek csinál egy szép játékot az rögtön szar de ha a sony ugyanezt megcsinálja akkor egy jó játék. -.-"
A Halo mellett meg sehol sincs.
3.
3.
simon 555
#1: Ilyenkor nem ártana odaírni, hogy NEKED nem tetszik, mert lehet meglepő, de nem a te véleményed alapján dől el, hogy egy játék jó e vagy sz*r e...
Attól mert neked nem jön be, másnak még be jöhet és be is jön.(nem véletlen van már 30-40 órám a multijában)
2.
2.
GabbyXD
Hát,nem értem hogyan…
1.
1.
Cipo3
Hát pedig mekkora egy szar ez a játék. Megvan, alig várom, hogy végig toljam és eladjam.

A látvány valóban fergeteges, de csak az átvezető animációban. A sok csilivili a játékon belül annyira rossz, hogy nem látni a pályát nem látni az ellenséget. Akármerre nézel minimum 8 lens flare vagy lámpa van ami a szemedbe világít. Ennyire rosszul kitalált effekthalmazt én még nem láttam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...