Killzone: Shadow Fall - túl a kétmillión

A Sony bejelentette, hogy több mint kétmillió példányt adtak el a Killzone: Shadow Fallból világszerte, valamint megígérte, hogy hamarosan elárulja, mikor érkeznek a játék multis DLC-i.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#34
#32: Én csak 3.-ig a Single-je kegyetlen szar. Lelketlen, unalmas, nem értem mért kellet kivenni a csapattársakat. Meg én személy szerint keveselltem az ellenfeleket.
Nincs benne az a dara hangulat mint az 1-3-ban.

Kár érte.
#33
#32: Akkor te próbáltad már a Bioshock-okat (csak az Infinite-et toltam) és/vagy a Metro-t? Azok nagyon jó történet orientált fps-ek. De a RAGE is tetszett, de ott vannak még a Crysis játékok is (nem mondok véleményt, mert nincs azon kívül, hogy szépek). De ott van minden idők legjobb FPS-e: az Aliens Colonial Marines! xDD De ha nem lövöldözés akkor van még Dishonored, Thief meg még 1-2 ilyen lopakodós játék (meg a horror játékok). De azt elismerem, hogy a lövöldék nagy része (főleg az fps lövöldék) a multiról szól, és ott nincs probléma a Killzone-al sem. :D
#32
Mondhat bárki bármit nagyon király a multija!!Igaz a kampányban csak a 4 chapterig vittem,pedig megvan november óta. Szép meg azért elmegy a játék de igazából az fps nekem mindig is a multiról szól...
#31
#28: Szerintem sokkal többet nyújt mint egy COD, de persze ez ízlés kérdés... Ami viszont nem: Először: a COD-ban minden ididóta béna pöcs tud ölni, Killzone-ban azért kell némi skill, jóval többet kell sebezni az ellenfelet mire megfekszik. Kettő: grafikailag a két játék nem említhető egy lapon. Killzonban gyönyörű tűéles textúrák, COD-ban meg homályos fos. Három: a KZ-ban sokkal jobban számít a csapattársak együtt működése, egymás segítése mint a COD-ban. Négy: A Ghosts pályái egyhangú lerombolt egyforma stílusúak, míg a KZ-ban nincs két egyforma hanglatú pálya, mindegyik teljesen más stílusú. Ennek fényében nem igazán értem a "nem nyújt semmivel sem többet, mint pl egy cod" kijelentést.
#30
Abban a maréknyi PS4 felhozatalban talán ez a legértelmesebb game. Ehhez hozzá jönnek a Bundle kiadások, és máris megvan a 2 misi - wow.
#29
#28: Ebben tökéletesen egyetértek, a nagy dobra vert lövöldével félig meddig értek egyet (a kritikákban kapott hideget és meleget is, viszont én még nem játszottam a SF-al). Az X1nek még jobb a felhozatala, de szerencsére végre jönni fognak a jobbnál jobb címek a PS4re. OFF téma, de: új UNCHARTED bejelentés mikor lesz kedves Naughthy Dog?!? Meg egy megjelenési dátum se ártana a The Order 1886hoz...
#27
Én nagyon élvezem a KZ multiját, vannak azért hibái, de minden este játszunk vele és már egyre jobban megy a játék. Miután a COD-ból már kinőttem kicsit, a BFet meg még nem merem megvenni a rossz vélemények miatt, a KZ egy nagyon erős és minőségi alternatívát kínál, én elégedett vagyok.
#26
#25: Az új KZ kampányában nekem az nem tetszik, hogy elment az ilyen modern egyszemélyes hadsereg módba a régi csapatalapú militarista kampányok után, amik kicsit eredetibbek voltak. A Halo-val csak egy picit játszottam coop-ot, az alapján nem akarok véleményt mondani, a Crysis pedig nem a kedvencem, de az első legalább eléggé szabad játékmenetet mutatott.
#25
#19: A KZ-nak egy kicsit kell fejlődnie XD.
#24
#19: Szerintem nem volt unalmas én élveztem, az mi legalább javul a második rész óta, sokkal nagyobb nyíltabb területek több fegyver szerintem jó játék a crysis 3 és nekem nagyon tetszik még a Ryse son of rome, de ez teljesen szubjektív.
#23
#19: perfect meglátás
#22
#19: Ez megint csak szubjektív, nekem például a Crysis első része mai napig az egyik kedvenc FPS-em, a Warhead szintén, illetve a nemzetközi értékelések se azt mutatják, hogy "max a lista legvégére kerülhet". A többi része megint más tészta, a második nem jött be, a harmadik se különösebben, de annak legalább megvolt a maga atmoszférája.
#21
#20: A.I. - magyarul :)
#20
Törölt felhasználó
#19: Mi az az M.I.?
#19
#11: A Crysis max a lista legvégére kerülhet, mert gyönyörű, de feledhető, mivel unalmas, gyenge a M.I. és sztorija gyakorlatilag nincsen.
A Killzone megosztja az embereket, én azt mondom, hogy szebb, mint pc-n a Cry3 fullHD-ban HIGH-on. viszont kiszámítható és a sztorija kb egy fokkal jobb csak, mint a Cry3-é. Mondjuk legalább a vége picit csavaros. Az M.I. némely szitukba odaba..ósan jó, néha meg kőkülye. Ilyen nincs a Crysisban, hogy egy-egy szitut 10-szer kell megpróbálni és még utána is lehet, hogy csak a nehézség közepesre való visszavételével sikerül. A Cry3-at egy du és egy de toltam végig minden nehézség nélkül. A KZ-ban azért káromkodtam nem keveset. :)
A leggyengébb látványú a Halo, mégis a lista legelején a helye az ellenfelek M.I.je miatt. Zseniális! A Cry3 sehol nincs hozzá képest, a KZ-nak meg egy picit talán fejlődnie kell még hozzá. :)
#17
#11: Szerintem rohadt jó a Halo a Killzone meg a nyomában sincs.
#16
#9: Te a nem fanboyokról beszéltél, és igazad is van. De szerintem kastorhun a fanboyokra, és azok véleményére utalt. Fanboyoknál valóban igaz, amit írt, mert elfogultak a saját platformjuk exclusive címeivel kapcsolatban. Márpedig valóban elég sokszor az ő véleményüket (is) olvashatjuk a kommentekben.
#15
A multi már a 3-ban is jó volt, szóval gondolom azért megérte megvenni, ha nem is a single miatt. A KZ is olyan játék, a SF legalább is, mint a BF3/4, hogy egy gyenge kampány (mondjuk kicsit okosabb ellenfelekkel meg valamivel nagyobb szabadsággal) és egy elég jó multiplayer. A másik ok erre az eladásra: ez az egyetlen értelmes dobozos exclusive cím PS4re még. A Knack ahogy hallom egy közepes valami lett, a Resogun pedig nem egy AAA játék. Még jó hogy ebből a 3ból a KZ-t vette a többség.