PC-re és Xbox 360-ra is megjelenik a LocoCycle

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 31.
  • Megjelenés
Link másolása
A Twisted Pixel teljes titokban dolgozott a LocoCycle PC-s verzióján, amely Valentin napján jelenik meg az Xbox 360-as változattal egy időben. Az Xbox One nyitócíme egy őrült motorverseny élőszereplős jelenetekkel dúsítva.

Habár a fejlesztők korábban csak az Xbox 360-as verziót erősítették meg, a LocoCycle PC-re is elkészül. Az Xbox One korábbi nyitócíme február 14-én landol az Xbox Live-on és a Steamen.


Minijátékokkal teletűzdelt, könnyed hangulatú motoros akciójátékkal van dolgunk, a műfaj jól fekszik a Twisted Pixelnél, s hamarosan más platformok tulajdonosai is belekóstolhatnak. A missziók között élőszereplős jeleneteket találunk, olyan színészek közreműködésével, mint Freddy Rodriguez.

A grafika ugyan nem váltja meg a világot, de a humorral teletűzdelt száguldás tökéletes levezető lehet két komolyabb cím között.

9.
9.
kristof97
#8: Csak a Bayonetta úgy néz ki, és úgy látszik, mint egy rendes AAA játék, míg ez olyan, amit pár egyetemista programozó készített el poénból. Mindkettő baromságnak néz ki, de szerintem lesz egy kis minőségbeli különbség (a bayonetta javára). :D
8.
8.
Nothing
Atyám...ez a bayonettánál is nagyobb ökörség lesz. :D
7.
7.
Ekkora szart még soha életemben nem láttam :D
6.
6.
GAMEROD
2001-es játékélmény és grafika.
3.
3.
Juha
Inkább ilyen saintsrow küldetésnek tünik a video alapján :-)
2.
2.
DON GONDOCS
Nemis rosz, ilyen flúgos futam szerű játék. Egy próbát megér
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...