Humble Weekly Sale - főszerepben a Codemasters

  • Írta: fojesz
  • 2014. január 31.
  • Hír
Link másolása
Elrajtolt a legújabb Humble Weekly Sale, amiben a főszerepet a Codemasters-játékai kapták. Egy dollárért Operation Flashpoint és Overlord jár többek között, hat dollárnál pedig DiRT-játékok is bekerülnek a kalapba.

Megkezdődött a legújabb Humble Weekly Sale, főszerepben a Codemasters. A menetrend a szokásos: annyit fizetsz a játékokért, amennyit szeretnél, megkötés viszont, hogy mivel mindegyik anyag steames, alsó hangon 1 dollárt kell kicsengetned, továbbá az extra játékokért is fix 6 dollárt kérnek tőled.

Megéri viszont beszerezni a pakkot: alsó hangon az Overlord és a Raising Hell kiegészítője, illetve az Operation Flashpoint: Red River, az Operation Flashpoint: Dragon Rising és a Rise of the Argonauts lehet a tiéd, extraként pedig a DiRT Showdown, a DiRT 3 és az Overlord II jár. Hat napod van még lecsapni az akcióra, csak bátorítani tudunk!

Köszi, tupaccc!

16.
16.
Quent1n
#15: Na pont így vagyok vele. Rákattintottam, hogy nah Codemasters ez érdekel aztán rájöttem, hogy annyira nem, csak a két Dirt de azokért meg 6 dolcsit nem adok most :D
15.
15.
CJgabor
Gondolkodtam rajta... de meh. OFP nem érdekel, inkább az Arma.
A Dirt 3-at meg leszólták. Még a 6 doclsit sem éri meg nekem. De elismerem, ismét egy jó kis Humble Bundle-akció, annak, akit érdekel. Mind 5-10k körüli címek voltak ezek anno, ha az emlékezetem nem csal.
14.
14.
Claymen
ez nagyon tuti kis csomag.
13.
13.
csabaa
A DiRT-n kivul minden megvan, es ez nekem most nem jon be. De akinek nincs meg, annak nagyon jo ajanlat.
12.
12.
tupaccc
11. engem mondjuk az Overlord 2 + Dirt Showdown érdekel. Többi nem nagyon. Overlordon anno sokat derültem, jól jön majd a nosztalgia :-D
11.
11.
joshfeed
#10: Én is elajándékoztam/cseréltem volna az Overlordokat, de így nem tudtam hogy 2 kulcs van :(
10.
10.
tupaccc
6. én nem ítélem el, mert szerintem van pozitív oldala is. Én azt mondom még mindig jobb, mint a torrent. Másrészt sokszor pl. egy 6os packból engem csak 1 játék érdekel. Ilyenkor a többit fillérekért eladtam, vagy eladományoztam, minek tartogatni.
Jártam már úgy is, hogy lemaradtam az egyik humbleról, viszont átböngésztem a hirdetéseket, és egy csomó emberkére akadtam akik fillérekért árulták az akció keretein belül vett játékokat. Igen keresnek rajta, de még így is jobban jártam, mint az üzleti árral.
Amúgy akkor országunkban ilyen alapon elítélhetnénk mindent és mindenkit, mert az összes boltos ezt csinálja - megveszi az árut XY áron, rátesz és eladja....
9.
9.
Na most ha az én országomban nincs Dirt 3 hivatalosan steamen, akkor az ajándékot megkapom? :D
7.
7.
mestermagyar
#1: Tudod a kurva anyád, itt egy nyalókáért adják a játékot, te meg itt is a kibúvót keresed, de mivel nincs, ezért leszarozod. Milyen ajándék ez? Ha valakinek kell ajándék, tessék vegyél teljes áron, ne légy álszent. még ilyet...
6.
6.
joshfeed
#5: Csere is van a világon. Én is elítélem azokat akik pénzért akarják tovább adni.
5.
5.
alex512
#4: És? Azért ad két kódot szerintem, mert így akarják elkerülni a visszaéléseket. Egy kulcs, ami feloldja az alap csomagot és egy, ami a pluszokat tartalmazza. Sokan megvették olcsón a játékokat humbleben és külön-külön árulták a kulcsokat, közel teljes áron. Ezért van az is, hogy kulcs helyett már egyből steamre aktivál. És igen, lehet giftként vásárolni.
4.
4.
joshfeed
3.
3.
desmondtiny
Ja amikor megkapod a kódot külön kérdezi hogy saját részre kéred vagy elküldöd valakinek giftben.
2.
2.
randall13
#1: Lehet küldeni giftként is...
1.
1.
crytek
Humble egy rakás kaksi miért nem oldották meg ugy ahogy az indiegalát hogy lehessen giftetket küldözgetni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...