Szünetel az új Need for Speed fejlesztése?

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 1.
  • Pletyka
Link másolása
A Polygon több forrásból is azt az infót kapta, hogy leépítések voltak a Ghost Games brit részlegénél, és jelenleg az új Need for Speed fejlesztése is szünetel. A maradék fejlesztő az új Battlefielden dolgozhat.

Mint ismert, a Criterion Games átpasszolta a Need for Speed-sorozatot a Ghost Gamesnek, azonban ez azt a döntést is magával hozta az EA részéről, hogy a Criterion munkatársainak 80 százalékát gyakorlatilag átirányították a Ghosthoz NFS-t fejleszteni - ők lettek a csapat brit részlege.

Polygon több forrásból is úgy értesült, hogy a kiadó most ezt a brigádot építette le, ami miatt az új Need for Speed fejlesztését is szüneteltetik. A hírek szerint a munkavállalók egy részét végkielégítéssel lapátra tették, a többieket pedig átirányították a Visceral Gameshez, hogy az új, Havana kódnéven futó és rendőrtémájú Battlefieldet fejlesszék, ami idén érkezik várhatóan.

Hogy mit tartogat a jövő a Need for Speed-sorozat számára, az nem derült ki, a Polygon egyik forrása szerint mostantól kizárólag a Ghost Games svéd részlege terelgeti majd a szériát.

20.
20.
rocket182
#19: Kérlek engedd meg, hogy továbbfűzzem a gondolat meneted.

Amerikai SAS különleges hadosztály nemzetközi rendfenntartó küldetésre indul Dél-Amerikába. (enyhén amerika propaganda szagú lesz ezis )
Vagy a faszt, 10 Texasi Sheriff csőre tölti a shotgunt a hatlövetűt meg az ar-15-t azt mennek gyakni kubába a sok kokaintermszető őslakost.

Én már képtelen vagyok elképzelni, mit akarnak a torkotokon lenyomni.
Bár az igazság az, hogy semmin nem lepődök meg.

FED FED FED FED FED FED FED FED FED <3AMERIKA<3 FED FED FED FED

:D hopp kicsit lefáradtam így vasárnap estére.
19.
19.
Thor Vath
A "rendőrtémájú Battlefield" senkinek nem fura? Anktarktisztól Afrikáig különféle csatamezőkön 64 rendőr futkorászik, elkérik egymás személyigazolványát és gumibottal csapkodják egymást kupán. Érdekesnek ígérkezik :) Az ellenséges járműveket beradarozzák és felírják gyorshajtásért. A "medic" osztályú rendőrök health pack gyanánt óriási fánkokat szórnak a pályán szana-széjjel, amiket a harc hevében "Tényállás fennforgása!" és "Személyi igazolványt, jogosítványt!" csatakiáltással rohanó közegek tömnek a szájukba. Alig várom :) Lehetne hozzá később egy "pék" témájú DLC, kiflivetőkkel, briós-ütegekkel és buktaágyúkkal.
18.
18.
nukleotid
#17: Írásjelről hallottál már?
16.
16.
Jared
hát ennek én örülök
14.
14.
RetecH
Én örülnék a legjobban ha összehoznának egy jó NFS-t. De erre valahogy nem tudok számítani. :(
13.
13.
shatterhand
komoly fejleszto es elhivatottsag eddig is volt.
ha tudod nezd meg a ps2es hp making of videojat. vagy olvasd el criterion riportjait. ok mind nfs fanok voltak
12.
12.
vortel
Én már csakis egy féle képen tudnám elképzelni az NFS széria jövőjét. Van it olyan akit mond valamit az a C64-es cím, hogy Street Rod? azt hiszem PCre is kijött. Na egy olyasmi játékot kéne készíteniük. Indulnánk egy kis tré garázsból pár ezer dollárral és egy szar tragaccsal, és úgy kellene összevásárolni bontókból az alkatrészeket, hogy egyre jobb verdát építsünk. Helyi piti utcai versenyekről egyre komolyabb pénzdíjas futamokra kéne eljutni, stb stb. Egy ilyen játékra nagyon komolyan vevő lennék. Nem kellenek rendőrök, elég volt az elmúlt NFS játékokban. Csak a tiszta versenyzés és a hozzá tartozó menedzsment, ne csaljon az AI, legyen árkádos de kicsit elmehetne Grid irányába. Lehetnének nappali é éjszakai futamok, sok féle helyszín. Ez lehetne a rég óta várt igazi fasza NFS. Csak hát ehhez komoly fejlesztők kellenének és igazi elhivatottság. Kétlem hogy egyáltalán gondolkodnak e ilyesmi játékon... :(
11.
11.
Angelwing
ááá csak téblábolnak,mert fogalmuk sincsen,hogy merre tovább,mert minden szar ötletüket el lőtték a témában.
9.
9.
CJgabor
>ami idén érkezik várhatóan
>we don't want to release Battlefield games annually
Gratulálok EA. Remélem csődbe mentek. Ez a minimum, amit megérdemeltek a BF-széria tönkretételéért.
8.
8.
shatterhand
hp2 ps2 verzioja exkluzivkent keszult. Mikor eldolt hogy lesz xbox es pc verzio azt kulon motorral irtak mar meg. Olyan is lett.
7.
7.
NinjaNorb
Remélem igaz és szerválnak valami új kreatív csapatot aki tudna is valamit kezdeni a címmel mert ez már jó pár éve vállalhatatlan ami ezzel a szériával történik vagy szüneteltessék tényleg ameddig esélytelen 1 normális folytatás nekem a carbon volt az utolsó rész amit még végig bírtam vinni és nem bántam meg kedvenc pedig a jó öreg hot pursuit 2 emuval jól fut pc verzió ahogy néztem korábbi vagy nem tudom de nagyon tré a ps2 változathoz képest :D
6.
6.
shatterhand
ez a ghost a legszarabb nfs-t kesziteto brigad
5.
5.
DON GONDOCS
Nem kell jósnak lenni hogy felismerjük ez egy KACSA hír.
3.
3.
greenmelon
Hála istennek, hogy szünetel, hátha így a következő tányér szart később tolják elénk.
2.
2.
dacoon90
Nem kell megijjedni lesik20. Kapsz másból szart. ;)
1.
1.
lesik20
Jaj ne EA, ne fossz meg még egy szar résztöl vagy egy Remeaktöl. Könyörgök ne
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...