Szünetel az új Need for Speed fejlesztése?

A Polygon több forrásból is azt az infót kapta, hogy leépítések voltak a Ghost Games brit részlegénél, és jelenleg az új Need for Speed fejlesztése is szünetel. A maradék fejlesztő az új Battlefielden dolgozhat.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#20
#19: Kérlek engedd meg, hogy továbbfűzzem a gondolat meneted.

Amerikai SAS különleges hadosztály nemzetközi rendfenntartó küldetésre indul Dél-Amerikába. (enyhén amerika propaganda szagú lesz ezis )
Vagy a faszt, 10 Texasi Sheriff csőre tölti a shotgunt a hatlövetűt meg az ar-15-t azt mennek gyakni kubába a sok kokaintermszető őslakost.

Én már képtelen vagyok elképzelni, mit akarnak a torkotokon lenyomni.
Bár az igazság az, hogy semmin nem lepődök meg.

FED FED FED FED FED FED FED FED FED <3AMERIKA<3 FED FED FED FED

:D hopp kicsit lefáradtam így vasárnap estére.
#19
A "rendőrtémájú Battlefield" senkinek nem fura? Anktarktisztól Afrikáig különféle csatamezőkön 64 rendőr futkorászik, elkérik egymás személyigazolványát és gumibottal csapkodják egymást kupán. Érdekesnek ígérkezik :) Az ellenséges járműveket beradarozzák és felírják gyorshajtásért. A "medic" osztályú rendőrök health pack gyanánt óriási fánkokat szórnak a pályán szana-széjjel, amiket a harc hevében "Tényállás fennforgása!" és "Személyi igazolványt, jogosítványt!" csatakiáltással rohanó közegek tömnek a szájukba. Alig várom :) Lehetne hozzá később egy "pék" témájú DLC, kiflivetőkkel, briós-ütegekkel és buktaágyúkkal.
#18
#17: Írásjelről hallottál már?
#17
#15: Nem tudom classic boxra nem volt meg de amikor elfüstölt a ps2 néztem hogy van pcre feltekertem max grafikára hogy akkor most még szebb is lesz először azt hittem csak szebbre emlékszem de utána néztem videókat és azokról is látszott hogy ez bizony jóval karcsúbb mint psen volt több effekt van és a pcsx2 meg ugye FullHD felbontást támogatja így szerintem szebb mint a pc-s verzió :)
#16
hát ennek én örülök
#14
Én örülnék a legjobban ha összehoznának egy jó NFS-t. De erre valahogy nem tudok számítani. :(
#13
komoly fejleszto es elhivatottsag eddig is volt.
ha tudod nezd meg a ps2es hp making of videojat. vagy olvasd el criterion riportjait. ok mind nfs fanok voltak
#12
Én már csakis egy féle képen tudnám elképzelni az NFS széria jövőjét. Van it olyan akit mond valamit az a C64-es cím, hogy Street Rod? azt hiszem PCre is kijött. Na egy olyasmi játékot kéne készíteniük. Indulnánk egy kis tré garázsból pár ezer dollárral és egy szar tragaccsal, és úgy kellene összevásárolni bontókból az alkatrészeket, hogy egyre jobb verdát építsünk. Helyi piti utcai versenyekről egyre komolyabb pénzdíjas futamokra kéne eljutni, stb stb. Egy ilyen játékra nagyon komolyan vevő lennék. Nem kellenek rendőrök, elég volt az elmúlt NFS játékokban. Csak a tiszta versenyzés és a hozzá tartozó menedzsment, ne csaljon az AI, legyen árkádos de kicsit elmehetne Grid irányába. Lehetnének nappali é éjszakai futamok, sok féle helyszín. Ez lehetne a rég óta várt igazi fasza NFS. Csak hát ehhez komoly fejlesztők kellenének és igazi elhivatottság. Kétlem hogy egyáltalán gondolkodnak e ilyesmi játékon... :(
#11
ááá csak téblábolnak,mert fogalmuk sincsen,hogy merre tovább,mert minden szar ötletüket el lőtték a témában.
#9
>ami idén érkezik várhatóan
>we don't want to release Battlefield games annually
Gratulálok EA. Remélem csődbe mentek. Ez a minimum, amit megérdemeltek a BF-széria tönkretételéért.
#8
hp2 ps2 verzioja exkluzivkent keszult. Mikor eldolt hogy lesz xbox es pc verzio azt kulon motorral irtak mar meg. Olyan is lett.
#7
Remélem igaz és szerválnak valami új kreatív csapatot aki tudna is valamit kezdeni a címmel mert ez már jó pár éve vállalhatatlan ami ezzel a szériával történik vagy szüneteltessék tényleg ameddig esélytelen 1 normális folytatás nekem a carbon volt az utolsó rész amit még végig bírtam vinni és nem bántam meg kedvenc pedig a jó öreg hot pursuit 2 emuval jól fut pc verzió ahogy néztem korábbi vagy nem tudom de nagyon tré a ps2 változathoz képest :D
#6
ez a ghost a legszarabb nfs-t kesziteto brigad
#5
Nem kell jósnak lenni hogy felismerjük ez egy KACSA hír.
#4
#1: :D
#3
Hála istennek, hogy szünetel, hátha így a következő tányér szart később tolják elénk.
#2
Nem kell megijjedni lesik20. Kapsz másból szart. ;)
#1
Jaj ne EA, ne fossz meg még egy szar résztöl vagy egy Remeaktöl. Könyörgök ne