Bővített traileren a Need for Speed-film

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 3.
  • Cooltúra
Link másolása
A Need for Speed-mozi nem árul zsákbamacskát, csak álomverdákat, csajokat, országúti akciót és kissé blőd sztorit, amiből a maximumot hozza ki a Breaking Badből ismert Aaron Paul. Most hosszabban is belenézhetünk.

Hogy szükség van-e a Need for Speed filmváltozatára, azt döntse el mindenki maga, ám ha egy ütős popcornmozira vágysz tavasszal, akkor érdemes lesz beülnöd a Dreamworks Studios alkotására. A korábban már látott trailer bővített változata landolt nálunk.

A Need for Speed március 14-én kerül a filmszínházakba.

18.
18.
shatterhand
#17: lááál
te se menj kritikusnak
17.
17.
dBLOOD
LOL Casual paraszt film a casual parasztoknak...
16.
16.
vortel
hát ez tök olyan lesz mint az előző néhány NFS játék, észre vettem benne a HP, a MW és a RUN jeleneteit is, jó lesz ez :D
15.
15.
RangerFox
Mindenkinek más az ízlése, és kövezzetek meg, de nekem tetszik. Valahogy tetszik. Megmagyarázhatatlan dolog ez, de...
12.
12.
shatterhand
Ha nem lenne világos egyeseknek ez egy film. Fa..nak keresel itt a realítást, ha ez egy NFS mozifilm. Mégis mit vigyenek filmre? Bill Gates vezesse a kocsit vagy vmi arab olajherceg? Világos,hogy 200al nem fogsz túlélni semmit vagy frontális ütközésnél nem repülsz a levegőbe megpördülve stb,stb. Ezért találták ki a hatásvadász jeleneteket. Ha reális lenne 5percig se tartana a film.
Popcorn mozi. Beülsz, rágcsálsz, szürcsölsz azt kész. De mivel a trailer alapján nem fog tetszeni akkor meg ezt mind megspórolod.
10.
10.
azureknight0715
A halálos iramba sorozat első 3 része volt jó ami még a kocsikról és a versenyzésről szólt. 4. résztől kezdve nem több mint egy 1X nézhető akció film. Ez a film meg tényleg csak akkor lesz sikeres ha az autokra és a versenyekre fogják a hangsúlyt emelni és nem az akciójelenetekre.
9.
9.
maktub
A Halálos iramban-sorozat szerintem nézhető kategória. Nem több, és csak néha kevesebb.
7.
7.
n_csacsi
#4: ez a film a gagyi, hatásvadász..el sem tudom képzelni, hogy lehettek képesek ezt leforgatni..
6.
6.
hahota
#4: A fiatal IT milliárdosok kb ilyen korban járnak. Miért ne lehetne egy 30-40 éves "fiatalnak" ilyen autója? A Fast and Furious a 5-6 résztől már emészthetetlen, az első 3-4 nagyon tetszett.
4.
4.
Nothing
Őszintén remélem, nem egy újabb Fast and Furious-féle gagyi, hatásvadász, übermacsós, cickóringatós, félsci-fi baromságot hoznak ki belőle (Jesszus, már annak is a 7. részét forgatják pedig már az elsőnél el kellett volna kaszálni az egész szutykot...). A film talán majd arra is magyarázatot ad, mit keresnek millió dolláros luxus sportkocsik ilyen kis tejfelesszájú fickók/csajok alatt (talán focisták...). :) :) :)
A látvány nagyon rendben van - amennyire 1 percből meg lehet állapítani.
3.
3.
Clayman
Sosem gondoltam volna, hogy ezt fogom mondani erről a filmről, de te.. tet... tet.. tetszik az istenit nekije.
2.
2.
maktub
Az akciójelenetekkel, ahogy elnézem, nem lesz gond, de a többi erősen nyitott kérdés.
1.
1.
Remélem nyárra már lesz HD verzió is! :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...