Bővített traileren a Need for Speed-film

A Need for Speed-mozi nem árul zsákbamacskát, csak álomverdákat, csajokat, országúti akciót és kissé blőd sztorit, amiből a maximumot hozza ki a Breaking Badből ismert Aaron Paul. Most hosszabban is belenézhetünk.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#18
#17: lááál
te se menj kritikusnak
#17
LOL Casual paraszt film a casual parasztoknak...
#16
hát ez tök olyan lesz mint az előző néhány NFS játék, észre vettem benne a HP, a MW és a RUN jeleneteit is, jó lesz ez :D
#15
Mindenkinek más az ízlése, és kövezzetek meg, de nekem tetszik. Valahogy tetszik. Megmagyarázhatatlan dolog ez, de...
#13
csak én akartam lefele tolni a bal analóg kart az ugratásos jeleneteknél? :o
#12
Ha nem lenne világos egyeseknek ez egy film. Fa..nak keresel itt a realítást, ha ez egy NFS mozifilm. Mégis mit vigyenek filmre? Bill Gates vezesse a kocsit vagy vmi arab olajherceg? Világos,hogy 200al nem fogsz túlélni semmit vagy frontális ütközésnél nem repülsz a levegőbe megpördülve stb,stb. Ezért találták ki a hatásvadász jeleneteket. Ha reális lenne 5percig se tartana a film.
Popcorn mozi. Beülsz, rágcsálsz, szürcsölsz azt kész. De mivel a trailer alapján nem fog tetszeni akkor meg ezt mind megspórolod.
#10
A halálos iramba sorozat első 3 része volt jó ami még a kocsikról és a versenyzésről szólt. 4. résztől kezdve nem több mint egy 1X nézhető akció film. Ez a film meg tényleg csak akkor lesz sikeres ha az autokra és a versenyekre fogják a hangsúlyt emelni és nem az akciójelenetekre.
#9
A Halálos iramban-sorozat szerintem nézhető kategória. Nem több, és csak néha kevesebb.
#7
#4: ez a film a gagyi, hatásvadász..el sem tudom képzelni, hogy lehettek képesek ezt leforgatni..
#6
#4: A fiatal IT milliárdosok kb ilyen korban járnak. Miért ne lehetne egy 30-40 éves "fiatalnak" ilyen autója? A Fast and Furious a 5-6 résztől már emészthetetlen, az első 3-4 nagyon tetszett.
#4
Őszintén remélem, nem egy újabb Fast and Furious-féle gagyi, hatásvadász, übermacsós, cickóringatós, félsci-fi baromságot hoznak ki belőle (Jesszus, már annak is a 7. részét forgatják pedig már az elsőnél el kellett volna kaszálni az egész szutykot...). A film talán majd arra is magyarázatot ad, mit keresnek millió dolláros luxus sportkocsik ilyen kis tejfelesszájú fickók/csajok alatt (talán focisták...). :) :) :)
A látvány nagyon rendben van - amennyire 1 percből meg lehet állapítani.
#3
Sosem gondoltam volna, hogy ezt fogom mondani erről a filmről, de te.. tet... tet.. tetszik az istenit nekije.
#2
Az akciójelenetekkel, ahogy elnézem, nem lesz gond, de a többi erősen nyitott kérdés.
#1
Törölt felhasználó
Remélem nyárra már lesz HD verzió is! :P