Z-Day - zombis modot kap a Far Cry 3

Izgalmas mod készül a Far Cry harmadik részéhez, a Z-Dayben természetesen a zombiinvázió kapja majd a főszerepet. Oké, a cím tényleg gázos, de ezt majd úgyis cserélik a végleges verzió megjelenésekor.

Noha a Far Cry 3-rajongók a Ubisoft részéről is el voltak látva extra kontenttel, elég csak a Blood Dragonra gondolni, az igazi érdekességekre a nemhivatalos modok között lehet rábukkanni. Itt van például a Z-Day, ami a zombiinváziót hozza el a játék motorjával.


Oké, a címe nem túl eredeti, de egyrészt a modot készítő GC Vos azt mondta, lecseréli majd, ráadásul attól sem kell tartani, hogy bárki összekeverné a DayZ-vel, itt ugyanis nem veszik annyira véresen komolyan a túlélést, az ígéretek szerint egy Left 4 Deadet idéző Far Cryt fogunk kapni. Tizenkét egyjátékos küldetés vár majd ránk, és ahogy az a fenti hétperces videóból is kiderül, sokszor csendesebben kell megoldanunk az előrehaladást.

A Z-Day nyílt bétatesztje március 1-jén veszi kezdetét, a végleges változat pedig valamikor 2014 harmadik negyedévében fut be. Ha még több infót és látnivalót szeretnél, ezt az oldalt keresd fel!

22 komment - szólj hozzá!