Jön a Steam Music

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 4.
  • Hír
Link másolása
Újabb funkcióval bővül hamarosan a Steam, a Steam Music tulajdonképpen nem más, mint egy beépített zenelejátszó a Valve rendszerén belül. A bétatesztelésre már lehet jelentkezni.

A Steam Music tulajdonképpen egy egyszerű zenelejátszó lesz: meg kell adnod neki a merevlemezeden tárolt MP3-fájlok helyét, ő az iTuneshoz hasonlóan beszívja azokat, onnantól kezdve pedig adott a lehetőség, hogy a Steamen belül is hallgass zenét. Sőt nemcsak hallgathatod őket, készíthetsz lejátszási listákat is!

Persze önmagában ez nem tűnik valami égrengető újdonságnak, de ha belegondolunk, van létjogosultsága: a SteamOS esetében alap, hogy legyen beépített zenelejátszó az operációs rendszerben, de a windowsos Steam-kliens (pontosabban a Big Picture mód) esetében is egyértelműen az a cél, hogy a felhasználó minél kevesebb időt töltsön a Steamen kívül, és amit lehet, intézzen el "házon belül".

A Steam Music hamarosan bétatesztelhető, aki jelentkezne, csatlakozzon a fejlesztés Steam-csoportjához - innen válogatják majd ki a tesztelőket. A Valve következő lépcsőfokként streaming multimédiás szolgáltatásokban is gondolkodik egyébként.

9.
9.
markoci555
mennyit visz el a memóriából, csak ennyi a kérdésem, mert akármennyire le lehet szólni a windows playert, nálam még mindig az a nyerő
6.
6.
Extol
Nekem elég ha benyomom ingame steam browserben a youtubon valamelyik banda albumát

#2: Jah nálam javarészt Black metal megy \m/
5.
5.
"...Mert elég hülyén nézne ki egy egér+bill kombó a TV előtt"
Szerintem nem nezhet ki hulyebben mint te.
En vagy 2 eve igy hasznalok egy gepet.
Amugy van egy zsenialis talalmany amibe el lehet rakni a billt meg az egeret ha nem kell ugy hivjak butor.
Amugy meg fps-t nem lehet massal iranyitani gozgep ide vagy oda.
A steam os gepigenye meg nem egyszeru.
Amugy minden oke.
Jo az egy hozzaszolas per faszasag arany a kommentedben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...