Star Wars: The Old Republic - idén két DLC jön

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 4.
  • Letöltés
Link másolása
A BioWare megerősítette, hogy a Star Wars: The Old Republic rajongói idén sem maradnak új tartalmak nélkül: a fejlesztők két DLC-t jelentetnek meg 2014-ben. Háromhetente pedig menetrendszerű hibajavítások érkeznek.

A hivatalos oldalon található blogbejegyzés szerint 2014-ben két digitális bővítmény érkezik a Star Wars: The Old Republichoz. Bruce Maclean producer megerősítette, hogy a DLC-k hasonlóak lesznek a tavalyi Galactic Starfighter és a Rise of the Hutt Cartel csomaghoz.

Az úriember hozzátette, hogy háromhetente továbbra is várhatóak kisebb-nagyobb hibajavítások, kilenc hetente pedig nagyobb frissítések. Lesznek új PvP-szezonok, raidek és sok más extra tartalom is.

A free-to-play Star Wars: The Old Republic támogatása tehát idén sem áll le, a stabil rajongóbázis legnagyobb megelégedésére.

8.
8.
szinkron
#7: Aki freemail-t használ számítson ilyen kellemetlenségekre.
7.
7.
Kreto
Nekem ezzel a game-el még csak problémáim voltak. 1 dlc után a kötelező kódos emailek befagytak és a freemail nem kapta meg őket szóval nem tudtam játszani. Emailt megváltoztatni meg csak úgy lehet ha belépsz a honlapon és megváltoztatod. De oda is kellett volna onetimepassword amit szintúgy nem küldött el. Mind1 ezt sikerült megoldani nehezen. Mellékesen supportal csak skypon vagy viberen tudsz beszélni amik mind fizetősök :D ha meg emailt küldesz akkor annyit válaszolnak hogy próbáljam telefonon. Decemberben még adtam volna neki egy esélyt mivel nekem a történet tetszett és szerettem volna végig vinni legalább egy karaktert ( a 2 KOTOR részt is imádtam) de nem lehet mert a játék letöltése napokba telik (2.napnál untam meg). Fórumokon beszélgetnek erről a problémáról meg hogy órákon át frissít de a supportok erről kussolnak és nem szólnak hozzá a témákhoz. Amúgy már csak ebből is látszik hogy a mögötte álló fejlesztők azt sem tudják mi van. F2P része pedig 1 vicc. Ettől függetlenül aki szerette a KOTORT a sztori végett tudom ajánlani de más minden kuka a játékban
5.
5.
siedrenn
Én egy darabig játszottam vele, még a Huttos kieg. előtt. Tetszeni tetszett, de valahogy egy idő után nem láttam értelmét havonta perkálni érte. Az ingyenes lehetőség meg gyakorlatilag semmire nem elég, csak hogy végigszenvedd a történetszálat. Azért írtam, hogy végigszenvedd, mert lassabban jön az xp, és mivel nem tudsz eleget instázni (itt flashpoint), rákényszerülsz a grindre, és cuccaid sem lesznek túl jók.

Az meg vicces is lenne, ha leállni a játék támogatása, hiszen mmo-ról beszélünk, amit a folyamatos frissítések tartanak életben. ld. WoW, L2, amik mind régi játékok, de folyamatosan kapják a frissítéseket. Igaz, l2 mögül kezd kiöregedni a játékosréteg :)
4.
4.
eszem
"F2P" kb lvl 20ig vittem el. A történet lehet érdekes de a közte lévő questek, az ölj meg ennyit meg annyit hát az felettébb boralom volt...
3.
3.
mikotamas
Unalas a Gyuruk ura fanoknak...nezd meg a shop stop 2 ot ott az igazsag a vitaban:)Szerintem jo cucc.:):)
1.
1.
ratchetfan
Az a baj hogy ez a játék még mindig egy unalmas "farmolda"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...