Minden, amit tudnod kell a Thiefről

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 4.
  • Videó
Link másolása
Aranylemezre került Garrett legújabb kalandja, amelyre már tizenegy éve várunk. Ha tanácstalanul állsz a sötét hangulatú lopakodós cím előtt, akkor most itt egy perfekt módon összerakott videós útmutató.

Az új Thief nem csupán a veteránok játéka lesz, hanem a zöldfülű tolvajoké is. Az Eidos Montreal egy videó formájában szépen összeszedte a játék legfőbb jellegzetességeit azok számára, akik nem tudják, hogy milyen jelentős címmel állnak szemben.

A reboot február 28-án jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

31.
31.
Claymen
jók kis játék lesz (remélem).
Bár a medvedisznóemberek nekem a 3. részből se hiányoztak volna, de meglátjuk, mit hoznak ki belőle. Ezt leszámítva az első képek óta csorgatom a nyálam.
30.
30.
gnossos
#28: Ezt nem mondod komolyan.. Mégis milyen technikai akadályai vannak? Fogalmam nincs te mire gondolhattál, de én pl arra amit már a Hitman játékokban is láthattunk. Ott is rengeteg módon végezhettél az áldozattal, ez volt benne a poén. Ennek szöges ellentéte pl ami a TES Oblivionban volt, amikor balesetnek kellett beállítani egy csóka halálát (ráesik a fali trófea). Egyetlen módja volt, hogy megöld (+ fegyverrel), semmit nem kellett gondolkodni, csak követni a játék utasításait, a végén meg büszke lehettél a logikádra, holott nem is te találtad ki a teljesítés módját. Félek, nehogy ez a Thief is ilyen legyen, hisz akkor semmivel nem emelkedik ki sok hasonló játék közül.

..mellesleg imádom amikor itt egyes felhasználók mint a menstruáló nők, nekirontanak mindenkinek (ez esetben a hozzászólóknak), ahelyett, hogy előtte gondolkoznának..
28.
28.
#24: Amit te szeretnel annak igen sok technikai akadaja van.
Ilyen jatek nincs es nem is lesz meg egy darabig az biztos.
Ezzel az irrealis igenyszintel nem tul sok jatekkal jatszhattal akkor eddig(gyak egyel sem).
Az objektumok villogasat meg ki lehet majd kapcsolni ...
27.
27.
#22: Amuyg meg ha nem lennel tokhulye, rajohetnel, hogy a tps es az fps kozt nem annyi kulonbseg van hogy c(x)= change camera.
Technikailag is sok kulonbseg van szal nem egy sort kell hozzairni.
Az allandoan elotted levo karakter tobb eroforrast zabal mivel kell jo sok anim kell hozza, tobb textura, tobb poly.
Cserebe mivel ez eroforrast zabal butitani szoktak az enemyt es kornyezetet.
Pont ezert szeretik konzolon igy lehet sporolni a grafikaval mert a hozzad hasonlo luzerek szajat be lehet tomni egy jo karakterrel ami elott verheti magat, mikozben a tobbit meg el lehet "csalni".
Meg tok rohej szokot lenni a nezd a hatam jatekoknal az az orrunk elott zajlo karakter idetlenkedese amit csak a konzoltulajok szeretnek valamiert..

Ez egy pc-s cim ha szar fostos tps lenne belole a hozzad hasonlo gyokerek miatt, teged keresnelek meg hogy puhara rugdossalak ;) , mert a thief egy etalon jatek, minden mostani fps ose.
26.
26.
#22: Te egy akkora idiota vagy hogy az mar nem lehet foldi genkeszlet kovetkezmenye. A terlatast a ket szembe juto apro kulonbseg adja.
Legalabb ne keverd ossze a szezont a faszommal.
A te amugy belatsz a hatad moge te idiota?

Egy ilyen jatekot pont csak elbaszna a tps nezet.
Vald be hogy fosol.
25.
25.
Ruga
Nekem meg a splinter cell jutott róla eszembe.. basszus, hogy lehet, hogy szinte minden thief hírnél lemegy ez a "dishonored jut róla eszembe" baromság? Ilyen nehéz megjegyezni embereknek, hogy a thief volt előbb?

A külső nézet valóban könnyebb, de ahogy a skyrim esetében itt is, jobb a karakterrel való azonosulás, nagyobb a para faktor, pont amiatt amit leírtál, hogy bizony nem látsz a hátad mögé. Ez így az igazi thief.

És igen lesznek élőholtak és igen lesz mágia, kétkedők kipipálva. :)
24.
24.
gnossos
Ez a "több mód" amivel végrehajthatsz egy-egy küldetést, gyanítom kimerül abban, hogy vagy lopakodsz, vagy rambózol..
Én azt szerettem volna, ha sok-sok felhasználható tárgyat/tereptárgyat raknak bele és ezeket sok-sok féleképpen lehet kombinálni. Így a saját logikámra lennék utalva, nem folyton villogó objektumokat nyomnának a szemem elé, hogy "itt a gázcső, lődd ki és az őr meghal tőle".. Ezt olyan dedósnak érzem.. A program próbál meggyőzni róla, hogy én voltam annyira okos, hogy kitaláltam a módszert, közben meg az orromnál fogva vezetnek.
Szóval már előre látom, hogy a környezet magas fokú interaktivitásának hiánya lesz az, amiért nem fogom túlságosan szeretni..
22.
22.
Csak azt nem tudom, hogy miért ezt a rendkívül primitív, ratyadék, használhatatlan FPS-nézetet erőltetik ennél a játéknál is???? A Skyrim óta tudjuk, hogy csak egy gombnyomás választja el az FPS-t a TPS-től.

Egy lopakodós játéknál, ahol rendkívül fontos a térlátás, hogy magad mögé láss, a vállad felett, elképesztő hiba nem külső nézetet alkalmazni. Ehelyett, rángathatjuk a kamerát jobbra-balra, miközben semmit nem látunk, ráadásul, azt sem tudom, ki vagyok, mert még a saját alakomat, arcomat sem látom. :(

Nagyon gáz.
21.
21.
Rakottkrumpli
#13: Ilyenkor jöhet a klasszikus kérdés, hogy melyik volt előbb, a tyúk, vagy a tojás?!
20.
20.
KopyAti
Nem úgy indult, hogy ez csak next gen lesz?
19.
19.
hedzsooo
Nálam ez lesz ez első vétel idén PC-re az új címek közül. :)
18.
18.
Shannaro
#13: Ezért átharapják a torkodat, függetlenül attól, hogy trollkodsz avagy sem.
16.
16.
GegeWarrior
13.
13.
wolfwarrior
Hát ez nagyon hasonlít a Dishonored-re attól függetlenül tetszik de nagyon hasonlít.
12.
12.
#10: Hat szerintem tedd fel azt a 3-at es nezd meg es nem fogsz zoldsegekeket irni.
11.
11.
Nebuloid
Nagyon remélem, hogy élvezhető minőség "last gen" portot kapunk majd. Nagyon érdekel a Thi4f, de nem tervezek egyelőre új konzolra költeni.
10.
10.
GAMEROD
#5: Nekem tök ugyanolyannak tűnik mint a harmadik rész.
9.
9.
Shannaro
Nem jó ez így. Ezzel a kis videóval már engem is egészen magukhoz csábítottak. Ebből csak két dolog sülhet ki: teljesíti a hihetetlen magas elvárásaimat, és év játéka gyanús, sikervárományos termékké emelkedhet, vagy akkora csalódás lesz, mint óvodásnak az üres kindertojás.
7.
7.
Na, ez már eléggé meggyőző kedvcsináló lett. Láthatólag, a hangulat nagyon ott van, reméljük a játék is ugyanilyen szintet fog megütni. Külön öröm, hogy sok lehetőség áll rendelkezésre, ráadásul ahogy elnézem a természetfeletti erők is munkálkodni fognak.

#5: Ha már mindenképp le akarsz tölteni valamit, lenne egy jobb játék, amit kipróbálhatnál! Úgy hívják, Trójai Faló. Remélem, egyszer neked is lesz alkalmad megismerkedni vele... hihetetlen élményben lesz részed! ;)
6.
6.
Arell
Annyi pénz a világon nincs amennyit én ilyen játékokra el tudnék költeni :D
5.
5.
mikotamas
maj letoltom.......:)penzt nem asnek erte....
3.
3.
DarkLord
Remélem, hogy azért lesznek benne trükkös dolgok/fejtörők is pl. széfek kódjának megszerzése vagy sok csapda kijátszása stb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...