Stargate MMORPG készülőben

  • Írta: Daks
  • 2006. január 31.
  • Bejelentés
Link másolása
A nemrégiben törölt Stargate SG-1: The Alliance után az MGM még mindig nem akar lemondani a filmsorozat PC-s átíratáról, sőt most egy új stúdióval MMORPG-t készíttet.
A nemrégiben törölt Stargate SG-1: The Alliance után az MGM még mindig nem akar lemondani a filmsorozat PC-s átíratáról, sőt most egy új stúdióval MMORPG-t készíttet.

A Stargate Worlds című játék fejlesztésével a frissen alakult Cheyenne Mountain Entertainment-et bízták meg, akik nem kisebb feladatot kaptak, mint egy olyan játék elkészítését, ami tökéletesen megfelel nem csak a rajongók, de az MGM messze földről híres kényes ízlésének is. A kizárólag online játszható RPG-ben egy tudós-katona bőrébe bújva kell majd a csillagkapukon keresztül utazgatnunk, hogy harcoljunk az idegenekkel és nyomozzunk ősi kultúrák után. A játékmenet során csapatostul kell majd háborúba indulnunk, de aki jobban szeret egyedül mászkálni, az helyettesítheti barátait a mesterséges intelligenciával is. Remek hír, hogy nem csak a jó oldalon tevékenykedhetünk, mivel a játék indításánál lehetőség nyílik a rosszfiúk csapatát erősítő karaktert is létrehozni. A szereplők közt lesz tengerészgyalogos, tudós-katona, orvos, diplomata, sőt még mérnök is.
4.
4.
ricso22
Nincs valami info, hogy mikor jelenne meg ez a csúcsszuper játék? Biztos nagyon jó lesz!!!!!!!!
3.
3.
Daniel Jakson
Atlantisra mennék át mert a lidérceket le akarom győzni meg azt akarom csinálni az egész lidérc társadalmat legyőzni ha lehet.



Üdv: Anubis nagyúr!!!!!!!!!!!!!!
2.
2.
Black Dragon
Szerintem az lenne a legjobb, ha vmi ilyesmi lenne a multi Battlefield módra. "Kicsit" sablonos lennede jelen esetben csak ezttudom elképzelni.
1.
1.
Bladez
Hmm ez még lehet jó is gyerünk mer imádom a Stargate univerzumot:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...