Activision-Blizzard: ez lesz a legerősebb évünk

Adósak vagyunk még az Activision-Blizzard üzleti jelentésével, amiből az is kiderült többek között, hogy a cég úgy gondolja: az idei játékfelhozatala lesz az eddigi legerősebb és legváltozatosabb.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#17
teszt
#16
És mi van a Legacy of the Void-dal? Meg fog az még jelenni?
#15
nincs olyan nagy gond WoW-al sem bár. a Wc3 valóban jobb volt történetileg.
#14
Jah jogos
#13
#12: Konkrétan arra, hogy a 3. rész szereplőinek fele karakteren kívül cselekszik!
#12
Konkrétan mire gondolsz?
#11
#9: Én is, DE akkor kötelezően töröljék el azt az ipari mennyiségű bűnt, amit a lore ellenkövettek el a WoW-ban!

A Warcraft 3 elleni anális-erőszak mai napig kísérti a lelkem. :(
#10
*nagyon rég jelent meg színvonalas stratégiai játék. Bocs ez lemaradt.
#9
Egyetértek én is szívesen látnám a Warcraft 4 et.
#8
#6: +1
#7
Ígyvan a 3 húzó nevet miért is kellene cserélni szépen felvan építve az egész dolog. Ebből 2 még mai napig engem is érdekel a Diablo a Starcraft és ha a Warcraft-ot nem vitték volna el abba az irányba amerre a 3. rész után akkor még mai napig érdekelne az is! Btw. Nekem egy igazi Warcraft 4-et dobhatnának, majd a jövőbe arra azért a régi arcok között lenne kereslet szerintem.
#6
Meg jön a Heroes of the Storm ami a 3 zseniális univerzum legzseniálisabb hőseit mutatja be.

Lehet szeretni vagy utálni a Blizzardot de a játékaik minden szempontból a legjobbak az adott műfajban,akár elfogadod akár nem.

Egyébként nem tudom lenne e olyan hülye üzletember v cég aki 3 tökéletesen felépített, bővített és hatalmas világot - amikre egy 10-12 (!!!) évet várjanak nyálcsorgatva a rajongók - kidobjanak a kukába mikor mind a 3 aktuális része benne van a top 10be mind a legjobb mind pedig a legkeresettebb játék között.
#5
Törölt felhasználó
#1: Milyen IP-ről beszélsz? IPv4 vagy IPv6?
#4
#1: Ezt te úgy mondod, mintha a többi cég nem fejnék a maguk fejősteheneit. A Blizzardnak nagyon jó világaik vannak, és egész jól nyúlnak is hozzájuk. Ha tippelnem kéne, szerintem már javában zajlik ötletelés, egy esetleges új cím kitalálásához, meg van egy állítólag Titan projektjük(amit megjegyeznék a részemről, hogy szerintem egyáltalán nem is létezik). Személyes véleményem, hogy az általad említett játékok(Diablo, Starcraft, Warcraft) a maguk nemében egyedülállóak, és a műfaj krémjét képviselik. Ha tetszik, ha nem, nagyon addiktív címek ezek akik szeretik eme műfajokat, és bár tudom, hogy divat fikázni, és tudom, hogy új IP-vel lusták előrukkolni, de amit csinálnak, azt rettenetesen jól csinálják, és mégsem viszik túlzásba(lásd a CoD-ot ellenpéldaként, amit tulajdonképpen össze-vissza erőszakolnak az Activisionnál évről-évre).
#2
#1: Sőt az új alkotásaik sem veszik fel a versenyt a régiekkel. Pláne ha a sztorit nézzük...
#1
A Blizzard evek ota nem tud felmutatni egy uj IP-t, a Heartstone-t nem veszem ide, az is a Warcraft vilagara epul, csak a D3/SC/WoW-kiegeket nyomjak futoszalagon, kreativaitasbol nalam mara mar a zero fele konvergal a ceg....