Sly Trilogy és a God of War Collection PS Vitára

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Tavasszal két sikervárományos gyűjteménnyel bővül a PlayStation Vita felhozatala: érkezik a Sly Trilogy és a God of War Collection, amely a PS2-es éra klasszikusait ülteti át a hordozható készülékre.

A Sony két új gyűjteményt jelentett be PlayStation Vitára. Az egyik a Sucker Punch nevével fémjelzett Sly Trilogy, a másik pedig a Sony Santa Monica God of War Collectionje. Korábban már mindkét csomag tiszteletét tette PS3-on, itt az ideje a kézikonzolos portoknak.

A Sly Trilogyban a következő három, eredetileg PS2-re megjelent játékot találjuk: a Sly Cooper and the Thievius Raccoonust, a Sly 2: Band of Thievest és a Sly 3: Honour Among Thievest. Mindhárom címet digitálisan átdolgozták, és PS Vitára optimalizálták.


A tolvaj mosómedve klasszikus kalandjait április 16-án élhetjük át a handhelden, másfél hónappal korábban, mint az amerikaiak.

A God of War Collection tartalmazza az eredeti God of Wart és a God of War 2-t, természetesen átdolgozott grafikával és trófeatámogatással vértezik fel mindkét címet. Választhatunk, hogy az érintőképernyőn keresztül irányítjuk-e Kratost, vagy inkább a két analóg kart preferáljuk.


Két gameplay videót is mutatunk róla:



A PS Vitás verzió május 8-án érkezik Európába.

Mindkét cím elérhető lesz letölthető és dobozos formában is. Köszönjük, simon 555!

6.
6.
KeXxX
Mind a 2 csomag jó, és meg is van PS3-ra. De a képek nagyon gyengék, ennél azért szebbek a játékok.
5.
5.
RangerFox
A GOW HD-t megveszem megjelenéskor.
4.
4.
roli33
Vajon kijavították azt a bugot, ami a PS3-as 1. részben volt? Az Architect's Mysteries című zene szólt párhuzamosan a többi zenével. Elég zavaró tudott lenni.
3.
3.
dcba
#1: digitalisan le tudod tolteni oket a networkrol, nekem is megvan
1.
1.
spikee576
Már épp ittvolt az ideje,de hol a 2psprész vitára???-arra vajon mennyit kell várni nemértem a sonyt megerőltetőlett volna kiadni egyszerre a két gowcollectionst.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...