Thief - ki a legnagyobb tolvaj a városban?

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 11.
  • Videó
Link másolása
Befutott a harmadik és egyben utolsó "sztori a városból", a Thief legújabb videójában a gátlástalan és velejéig korrupt Thief Taker General mutatkozik be. Természetesen Garrettre fáj a foga.

A tábornok legfőbb célja, hogy lógva lássa az összes tolvajt, persze Garrett, örök nemezise még szabadon ólálkodik az utcákon. Azért őt sem kell félteni: emberünk végtelenül korrupt, védelmi pénzt szed, a hallottakat is meglopja, még az aranyfogukat és a művégtagjaikat is magával viszi. Akkor mégis ki a legnagyobb tolvaj a városban?

A Thief február 28-án jelenik meg PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

16.
16.
Edgar26
Mennyire hangulatos már, de ezt már az új gépemhez fogom megvenni. Biztos jó lesz a Ps3/X360 duóra is, de szerintem itt már nagy lesz a különbség. Úgyhogy karácsonyra vagy jövő év elején meglepem magam egy géppel és akkor beruházok erre is tuti.
15.
15.
Juha
Szerk: nincs hosszú ö a telómon, mert azt dupla smsnek számolja a kikúrt telekom.
14.
14.
Juha
Csak megemlíteném, hogy a por nép az nem értelmes, van pór nép, meg van pör nép, ami meztelent jelent, ebböl jött a pör nö, azaz pornó szó, amit az angolok porn néven vettek át. :-D
13.
13.
#10: Te egy apró porszem vagy a gépezetben, ami hajtja az egészet előre... vagy vissza, attól függ, milyen vagy. A por nép, a "szegények" másik kifejezése, ma már a dolgozó átlagembereket nevezik így, akik a nagy hatalmak kezében vannak.
12.
12.
DigitalEye
11.
11.
Rakottkrumpli
#10: Jah, a villanykörte meg fán terem...
10.
10.
GAMEROD
Mi az a por nép? Porból vannak?
9.
9.
DarkLord
#4: Az igazi tolvajokat nem a por nép között kell keresni soha. Nagy mondás.: "az igazi bűnözők nem tetoválást viselnek, hanem öltönyt és nyakkendőt".

Megfelel? :D egy vessző maradt ki hehe , de neked leírtam újra... a "pls" meg mi a fasz amúgy írj már magyarul akkor te is és tedd meg, hogy javítod légyszívesre.
8.
8.
paczalhun
Eddig is úgy vártam ezt a játékot, mint a Messiást, de ez után a trailer után számolni fogom a napokat febr. 28-ig:D
7.
7.
ulikedegs
#4: valószínűleg azért olvastad el többször mert fogyatékos vagy :)
5.
5.
4.
4.
simon 555
#1: Vesszőket használj pls, mert többször el kellett olvasnom, hogy megértsem...
1.
1.
DarkLord
Az igazi tolvajokat nem a por nép között kell keresni sohasem alap. Nagy mondás az igazi bűnözők nem tetoválást viselnek hanem öltönyt és nyakkendőt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...