Van Helsing II - üdv Borgoviában!

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 12.
  • Videó
Link másolása
Szórakoztató előzetes érkezett a The Incredible Adventures of Van Helsing II-höz, ami Borgoviát mutatja be a játékosoknak néhány képkockán keresztül. Csakhogy a videót a helyi propagandáért felelős minisztérium adta ki...

A videó így természetesen igyekszik elkendőzni a részleteket, mert ugye mit ér "a gyönyörű vadon" és "a gazdag élővilág", ha az valójában hemzseg a vérszomjas fenevadaktól? A Borgoviáról készült felvétel alább megleshető, a magyar fejlesztésű PC-s játék megjelenésére pedig az idei év első negyedében lehet számítani.

8.
8.
PAtr0n
Most jelenleg a Torchlight 2-őt kezdtem el, de már ennek az első része is megvan, nagyon érdekel a dolog, rengeteg jót olvastam róla :)
7.
7.
gegory
Évente két "rövid" ACT! Akkor tuti nem veszem meg max ha harmadik megjelenik és utána ha hármat meglehet együtt venni...
6.
6.
eszem
Én már csak azt szeretném, hogy legyen hosszabb mint az első rész.
4.
4.
Teuton
Én kétszer emelem a kalapom, egyrészt mert jó munkát végeztek az első játékkal, másrészt mert most- vagy múlt hónapban még láttam patchet megjelenni a játékhoz, annak ellenére hogy javában hegesztik a második részt.
3.
3.
DarkLord
Tényleg jó lett az első rész, de azért mikor én játszottam még vele megjelenés után akkor még semmi nem ösztönzött arra, hogy másodjára is nekiálljak. (és ugye ez egy ilyen játéknál alap, hogy akár több százszor is még legyen motivált az ember ugyanazokat a helyeket járni és gyilkolászni) Persze le a kalappal a készítők elött és én is kiváncsian várom a folytatást.
2.
2.
kastorhun
Elképesztően fantasztikus lett az első része, vannak hibái de minek nincsenek, a tartalom és az árcédula is nagyszerű összhangban van, grafikailag meg a Diablo 3-at is leelőzi, emelem a kalapomat a magyar csapatnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...