Fejlesztői naplón a Hellraid

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 14.
  • Videó
Link másolása
Dead Island ide, Dying Light oda, a középkori zombiirtás azért halmozottan élvezetesnek tűnik a Techland csapatától. Most a fejlesztők mesélnek az alkotásukról, miközben a játékmenetbe is betekinthetünk.

A recept nem változott: hősünket belső nézetből irányítjuk, ám ezúttal karddal és mágiával intézzük el a holtakat. Habár a sandbox játékmenetről lemondhatunk, a térképeket véletlenszerűen generálja a program, így minden nekifutásra más és más környezet vár ránk.

A négyfős kooperatív mód szintén megér egy misét. A Hellraidet a tavalyi év végére ígérték, pedig még kiadója sincs: jelen állás szerint annyit tudni, hogy még 2014 folyamán napvilágot lát PC-n, Xbox 360-on és PS3-on.

2.
2.
Pharaoh
FPP! Egy igen ritka és elhanyagolt videó játék típus (pl. Dark Messiah of Might and Magic, Zeno Clash vagy Skyrim), bár nekem bejövős a koncepció, ahogy a szintén idén (nyáron) a boltok polcaira kerülő, Cry Engine 3-as Lichdom-é is ( http://www.youtube.com/watch?v=L4508AqLz5A ), mondjuk ott inkább a varázslatokra mennek rá!
1.
1.
Simonus18
Ez is királyságos, örülök, hogy többen fejlesztik a közelharc systemet, ideje volt már
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...