Ha Nintendo Direct, akkor Nintendo-bejelentések

Tegnap este Nintendo Directet tartott a Nintendo, ennek apropóján több kisebb-nagyobb bejelentés is érkezett a kiotóiak háza tájáról. Szokásunkhoz híven egy hírben foglalkozunk velük, csokorba gyűjtöttük nektek a lényeget!

Ha valaki egy az egyben visszanézné a műsort, megteheti, mert rögtön a bekezdés alatt beágyaztuk neki a felvételét, viszont a lényeget is kigyűjtöttük: sorjában haladunk, hogy ne maradjatok le semmi fontosról!


Új trailert és képeket kapott az új Super Smash Bros., méghozzá annak apropóján, hogy a Nintendo bejelentette: Little Mac, a Punch-Out!! karaktere is játszható lesz az idén megjelenő címben.A Mario Golf: World Tour május 2-án érkezik 3DS-re az USA-ban és Európában egyaránt. A játékban helyet kapott az úgynevezett Castle mód, ami a szerepjátékokra hajaz majd a Nintendo szerint.Kirby Triple Deluxe május 16-án jön Európába, szintén 3DS-exkluzív anyag lesz.


A Yoshi's New Island is új látnivalókat kapott, pluszban Európának jár majd egy yoshis 3DS XL is.

Bemutatkozott a Steel Diver: Sub Wars, a játék kizárólag 3DS-re készül, és lesz belőle ingyenes és fizetős változat is - bármit is jelentsen ez. Belső nézetű tengeralattjárós lövöldével van dolgunk egyébként:


Donkey Kong Country: Tropical Freeze jövő héten érkezik, kapott is egy launch trailert.Végre megjelenési dátumot kapott a Mario Kart 8, a játék május 30-án jön Európában, és a koopalingok is játszhatók lesznek benne.Végre új látnivalókon a MonolithSoft-féle - azt mondták róla, hogy olyan lesz, mint a Xenoblade Chronicles (nahát!), de jóval "csiszoltabb" annál.A műsor végére maradt a Bayonetta 2: bár a játék megjelenési dátumát még mindig nem árulták el, látnivalóból azért jutott az új Directbe bőven.Végül jó, ha tudod: április 25-én jön a NES Remix 2, és szintén áprilisban jönnek az első GameBoy Advance-játékok a Virtual Console-ba.

4 komment - szólj hozzá!