Halo 5 - valószínűleg csak jövőre jön

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 14.
  • Pletyka
Link másolása
Noha a Microsoft már beteaselte, hogy idén is kapunk Halót, Master Chief szinkronhangja szerint ez valószínűleg a Halo 2 felújított változata lesz, nem pedig a várva-várt Xbox One-exkluzív folytatás.

Steve Downes, aki Master Chiefet szinkronizálja a Halo-sorozatban, azt mondta a Gamezone-nak, hogy 2015-ig ne számítsunk a Halo 5-re - idén valószínűleg csak a Halo 2 születésnapi kiadása jelenik majd meg.

Bár Downes kijelentése nem vehető készpénznek, ez a forgatókönyv kétségkívül összecseng az elmúlt hetek nyilatkozataival és pletykáival: noha a Microsoft már megígérte, hogy kapunk idén új Halót, azt egy szóval sem mondta, hogy a várva-várt Xbox One-os folytatás lesz az, ellenben a Halo 2: Anniversary Editionről már pletykálnak egy ideje.

Úgy hírlik, a Halo 2 felújított változata Xbox One-ra készül, november 11-én jelenhet meg, és még az új Halo bétateszteléséhez is hozzáférést biztosít majd. Logikus.

Update! Downes azóta a Facebookján helyesbített, lényegében azt írta, hogy fogalma sincs, mikor jön a Halo 2 felújított változata, és hogy lesz-e ilyen egyáltalán. Köszi, Cimbye!

20.
20.
Azadojat
Jó munkához idő kell :)
19.
19.
Cimbye
Ezzel frissithetnetek a cikket is :D
18.
18.
Cimbye
Nemrég postolta ezt ki Steve facebookra:
Steve Downes
Yesterday at 2:17pm ·
I did an interview recently and I'm afraid my comments regarding H2 were misunderstood. Just to clarify; I have no idea and no inside info on if or when there will be an H2 anniversary edition. The only official source for that, that I know of is Waypoint.



Szoval semmi sem biztos addig amig az MS nem bofog valamit
9.
9.
Drazhar
Akkor megérte azt a semmi trélert ellőni róla már a tavalyi E3-mon :D
2.
2.
Obiwan HUN
Idáig az összes Halo "megvolt" ezek sem maradnak ki! ;)
1.
1.
kastorhun
Jó sokat kell még rá várni, de biztos vagyok benne hogy jól fog sikerülni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...