Társasjáték készül az Assassin's Creed alapján

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 15.
  • Hír
Link másolása
Társasjáték készül az Assassin's Creed alapján, az Assassin's Creed: Arena az Assassin's Creed: Revelations helyszínére és karaktereire épít, és még február végén a boltokba kerül, ha minden igaz.

A Ubisoft hivatalos blogján mutatkozott be az Assassin's Creed: Arena, a társasjáték, amit a Cryptozoic Entertainment készít a Ubisofttal közösen az Assassin's Creed: Revelations alapján. A megjelenése február 26-án várható, 50 dollárba kerül majd.


A játék Konstantinápolyban játszódik, legalább kettő és legfeljebb négy orgyilkos játszhatja, akiknek a Revelations templomosait kell levadászniuk. Minden kör elején húznak egy "eseménykártyát", ezek kihatással lehetne a játékosra, illetve a teljes játszmára is. A játékosoknak aztán a kártya alapján dönteniük kell, hogy mozognak, rejtőzködnek vagy támadnak, míg az "akciókártyák" szabják meg, hogy mennyit léphetnek előre, és mennyit sebezhetnek.

Egy-egy játszma 30-45 percig tart a tervezők szerint.

10.
10.
BrendOoN
#5: Lehet csak azért fanyalgok MERT Magyarország és magyar pénztárca, de komolyan 50 dollár egy társasjátékért?*

Szerkesztés gomb továbbra sincs...
9.
9.
frenkyboyhun
#6: Melyik szobor hiányzik ? :)
8.
8.
Dercsi
#7: Jaja! Az Age of egy hibátlan társasjáték! Én még ide sorolnám a Cattant is, az is nagyon jó! Ennek pedig igénytelen külseje, és lehúzás szaga van... Ha nem lenne rajta hogy Assassins, ki is röhögném az árust aki ennyiért el akarja adni. Az egyik leggyengébb próbálkozás amit az utóbbi időben láttam...
7.
7.
vigyorka007
Egy jó társasjátékért 50 dollár egyáltalán nem sok. Nekem a Civilization és az Age of Empires van meg, szerintem mindkettő megérte azt a kisebb vagyont, amit kiperkáltam érte.
6.
6.
jardo
Ha nekem megvan az összes AC-játék, az összes AC-könyv és egy kivételével az összes AC-szobor, szerintetek beruházzak egy ilyenre? :D
5.
5.
BrendOoN
Lehet csak azért fanyalgok, Magyarország, magyar pénztárca, de komolyan 50 dollár egy társasjátékért? :D
4.
4.
markoci555
3.
3.
vigyorka007
Lehetne egy kicsit szebb a grafika, nagyon sterilnek tűnik.
1.
1.
Halix :)
Egész jónak tűnik!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...