Thief - videón az első teljes küldetés

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 16.
  • Videó
Link másolása
Az Eidos Montreal szerint a rajongók gameplay videók után szomjaznak, így gáláns gesztusként itt van egy újabb, ami a Thief első küldetését mutatja be teljes egészében. Naná, hogy spoileres, így ennek tudatában kattints tovább.

A Thief oktatómódja utáni első missziót tekinthetjük meg vágatlanul, mindenféle sallangoktól mentesen. A játékosok szabadon kísérletezhetnek a környezet elemeit kihasználva, az ominózus épületbe például négyféle módon juthatunk be.

A játék február 28-án jelenik meg PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

39.
39.
Trapyd
#38: Ám az is igaz, hogy nem fullon megy a játék.
35.
35.
GAMEROD
Gyártók fikázása teljesen felesleges mindaddig, míg valakinek nincs meg az összes gyártó összes terméke. Mivel mindnek megvan a maga exkluzívja. Állandóan csak a fika megy, pedig ugyanúgy gond nélkül végigjátszható minden akármelyik gyártó termékéről is legyen szó.
31.
31.
gyökszög
#29: his playthrough was recorded on a PC with fully optimized AMD hardware. Here are the specs, for you hardcore PC gearheads:
CPU: AMD FX 8350
RAM: 8GB
Graphics: AMD Radeon HD 7970
Hard Drive: 125GB SSD
OS: Windows 7
30.
30.
simon 555
#29: Vagy Xboxon vagy PC-n Xbox kontrollerrel.
29.
29.
KopyAti
Azt tudni, hogy milyen platformon futott játék?
27.
27.
br1Koo
#26: A Dishonored is televolt utakkal, és sokszor olyanokat kamilláztam egy-egy úthoz milyen kis melléksztory-t álmodtak a szimpla npc-knek. Egyébként én úgyértettem, hogy újraindítás, tehát nem új játéknál mész előre mindent tudva, hanem ha esetleg meghalsz, már teljesen a mozdulataidat felépítve haladsz a játékban.
26.
26.
kristof97
#25: Mivel "open world" (nyílt pályák lesznek) lesz a világ emiatt nem félek attól, hogy pl: második végigjátszásra, amikor nehezebb fokozaton (vagy legnehezebben) játszom, akkor mindent tudni fogok, mert ha másik úton megyek, akkor ugyan úgy fel kell térképeznem, hogy mi hogy van.
25.
25.
br1Koo
#21: Úgy a legjobb, igaza van. A dishonoredet is csak legnehezebb fokozaton játszottam, és egyszerűen zseniális. 4., 5. újraindításnál már úgy megy az ember előre, ahogy a játék ki van találva: mozdulatról mozdulatra mész folyamatosan előre és tényleg olyan érzésed van, hogy te vagy a főhős aki mindent tapasztaltan, gyorsan mint egy gép teljesít. Egyébként bocs hogy mindenhova dishonoredet írok, csak az a játék annyira el lett találva, hogy csak reménykedni tudok a thief is hasonlóan kidolgozott, összetett játék lesz.
24.
24.
br1Koo
#17: Igen.. nos a ds-t mint Deadly shadows, azaz a thief 3. részét írtam
23.
23.
ulikedegs
nekem ez lesz az első thief amit játszani fogok, nagyon várom már :)
22.
22.
Simonus18
#20: Általában a promóciós videókat így készítik, előre begyakorolt mozgásokat végez, tehát látni hogy próbálták sokszor, hogy lendületes legyen, de ígéretes, és élethű, és persze ne süljön balul a dolog közben.
21.
21.
kristof97
#20: Egyből max. nehézségen? Bátor vagy, nagyon bátor. :D
20.
20.
Marcus T.
Aki ezt játssza a videón, az vagy nem játszott még Thiefet, vagy nem max nehézségi szinten, vagy csak be akarja mutatni a lehetőségeket. Nagyon felelőtlen és merész. Túl gyorsan dönt, nem néz minden irányba. A Thief 3-nál voltak olyan részek, ahol 15 percen át csak az őrök viselkedését figyeltem.

Az biztos, hogy én úgy fogom tolni, hogy minden segítség kikapcsolva, nehézség legmagasabbra, és Garrett ismét akcióban. :)
17.
17.
bitbandita
#16: "Ha megfigyeled a ds-hez képest sokkal folyékonyabb a játékmenet, több a lehetőség, akár a dishonoredben." Ezt megmagyaráznád? Szóval a dishonoredhez képest folyékonyabb a játékmenet, ezért olyan mint a dishonored? Mi van? Kapcsford. :)
Mindegy, baromi jó lesz, baromi rég várok rá.
16.
16.
br1Koo
#15: a játékmenetre gondoltam, nem magára a hangulatra, a világra. Ha megfigyeled a ds-hez képest sokkal folyékonyabb a játékmenet, több a lehetőség, akár a dishonoredben.
15.
15.
bitbandita
#10: Miben vették a figurát dishonoredesre? Akárhogy nézem ez ott folytatja hangulatban ahol a 3. rész abbahagyta, semmi dishonoredet nem látok benne, de biztos csak öreg vagyok.
13.
13.
gyökszög
#12: azt azért ne felejtsük el, hogy ez az első pálya, és ki tudja milyen nehézségi fokon volt játszva ...
12.
12.
captain planet
nem rossz, de az AI az nagyon kaka. pl amikor az or a szobaba megy korbe korbe es nezegeti az ekszereket, a csoka ellop mindent, de ez nem tunik fel az ornek, aki tovabb setalgat es nezegeti az ures kirakatot...
11.
11.
Simonus18
#10: Mi az összefüggés a nehézség és a hangulat között?
10.
10.
br1Koo
Nemtudom mi tűnik ezen olyan nehéznek, szerintem marha hangulatos az egész és egyre csak biztosabb az a ps4 számomra.. Kicsit dishonored-re vették a figurát(és igen, tisztában vagyok vele hogy a thief ezerszer régebbi cím), de kell a sorozatnak, mert így még realisztikusabb és élvezetesebb az egész.
9.
9.
Ruga
#5: És ez ugye az első rész remake-je, az pedig 16 éve volt, azóta se felejtem.. :D
8.
8.
astrometan
Nehéz az biztos ez a silent gamek dark soulsa de tuti vétel
7.
7.
JBoy
#6: Azok víz alatti tüzek xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...