Hivatalos a Transformers: Rise of the Dark Spark

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A New York-i Toy Fair kiállításon hivatalosan is bejelentették a Transformers: Rise of the Dark Sparkot. Ha minden igaz, a játék hivatott összekötni a Cybertron-címek és a Michael Bay-filmek történetét.

Az Amazon ugye már pénteken lelőtte az Activision meglepetését, a hétvégén viszont hivatalosan is bemutatták a Transformers: Rise of the Dark Sparkot. A játék a híreszteléseknek megfelelően 3DS-re, PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és Wii U-ra fog megjelenni idén.


A fejlesztést viszont nem a High Moon Studios végzi, az Examiner infói szerint az az Edge of Reality jegyzi a címet, amiről a legutóbb a Loadout kapcsán hallhattunk. A játék nagyban épít a kooperatív módra, már a kampányt is végigjátszhatjuk négyen, de visszatér a hordamódra hajazó Escalation is. A játék története egyébként egyesíti a Cybertron-játékok és a Michael Bay-filmek sztoriját (ha már úgyis érkezik idén egy új mozi), megint választhatunk az Autobotok és az Álcák között, és ha minden igaz, a tapasztalati pontokat is úgy gyűjthetjük, hogy azokat aztán bármely más játékmódba átcipelhetjük.

A 3DS-es verzió természetesen nagyon más lesz, ezt a WayForward Technologies fejleszti (BloodRayne: Betrayal, DuckTales: Remastered), és egy stratégiai elemekkel teletűzdelt RPG-nek ígérkezik.

6.
6.
raprador2
Már most őszintén mi ez ?...-.-
Activision megengedi magának ezt,a War For Cybertron és a Fall Of Cybertron útán ami király volt...
Remélem nem lesz trágyadomb!
5.
5.
Trapyd
#3: Majd ha lesz gameplay meglátjuk.
4.
4.
roli33
#3: Hát nem a legszebb grafika amit manapság látni lehet, meg kell hagyni. A játékmenet meg a sztori legyen jó! Bár félek olyan lesz, mint a Dark of the Moon. Azt végig se vittem, olyan gyenge volt. A legjobb talán a Cybertron-félék mellett az 1. rész PS2-re!
3.
3.
ratchetfan
Ez szándékosan ilyen ronda?
2.
2.
kastorhun
Majd ha lesz gameplay meglátjuk.
1.
1.
Trapyd
Nagyon szeretnék már egy igazán ütős Transformers játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...