Final Fantasy - akár a PC is szóba jöhet

Noha a Final Fantasy-sorozatnak vannak olyan részei, amik PC-re is megjelentek, alapvetően konzolos címként tekintünk rá. A Square Enix viszont fontolgatja, hogy változtat ezen, úgyhogy tulajdonképpen örülhetünk.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#7
#3: Nem....
Nekem itt vannak a XIII-ak szép meg jó meg minden, de valami hiányzik......
Mondjuk rögtön a zenék meg az öreg ötletei is.....
Nekem a Lost Odyssey jobban bejött az újabb genben.
#6
#3: Már a tizedik sem volt az igazi, de azt még ki lehetett pörgetni. Én azt mondom, Child of Light.
#5
A Crisis Core-hoz még nem volt szerencsém. De be fogom szerezni s végig is fogom vinni. Kíváncsivá tettél. Amúgy én is örülnék végre egy jó Final Fantasy-nek. Mert nálam a XIII. rész mindennek számít, csak jónak nem. Remélem a legjobbakat.
#4
#3: Hát a Crisis Core jó 7 évvel utána jelent meg, az pedig szintén fantasztikus rész volt. A számozottak közül számomra is a 10 volt az utolsó igazi FF. A XV-ben viszont nagyon reménykedem, hiszen eléggé hajaz a Kingdom Hearts és a Crisis Core harcrendszerére. Na meg Nomura is ott van és benne még nem kellett csalódnom, hiszen olyan részek története fűződik hozzá, mint a 6,7,8 és a KH univerzum.
#3
Csak számomra halt meg a sorozat a tizedik rész után?
#2
Ez egy jó dolog főleg hosszabb távon. Egy több, mint 10 éves klasszikust, mint az FF elég nehéz beszerezni konzolra, jóllehet store-on is elérhetőek elég szép számmal. Nekem megvan a 7 és a 8 PC-re így laptopon is tudom játszani amikor nem itthon vagyok.
#1
Jó a steam. Megfizethető. Általában csak a megyeszékhelyeken lehet boltban vásárolni. Szóval így otthonról ez elég kényelmes és egyszerű.