Far Cry 4 - irány a Himalája?

Még mindig nagyon kevés hivatalos infónk van a Far Cry negyedik részéről, gyakorlatilag annyi biztos, hogy lesz még folytatása a sorozatnak. De vajon tényleg a Himalájában játszódik majd?

Gyakorlatilag biztos, hogy készül a Far Cry negyedik része - méghozzá állítólag a Ubisoft Shanghai-nál -, a Ubisoft pedig még tavaly nyáron mondta azt, hogy nem kell sokat várnunk a folytatásra, és hamarosan előrukkolhatnak az első részletekkel.

Ennek a helyén nagyon sok hó lesz. Állítólag.

És az az érzésem, hogy ez a "hamarosan" egyre közeledik, ezzel együtt pedig arra is lehet számítani, hogy egyre több és egyre konkrétabb pletykát hallunk majd a játékkal kapcsolatban.

Mint amilyen a mai is.

Az általában jól értesült Superannuation ugyanis véletlenül (?) kiszivárogtatta a játék potenciális helyszínét: a csapat úgy tudja, hogy a Far Cry 4 a Himalája és környékén játszódik majd, és ha minden igaz, szörnyek is szerepelni fognak benne - jelentsen is ez bármit, de ugye az első Far Cry óta elég sok mindent el lehet képzelni.

A Ubisoft nem kommentálta a híreket, de lássuk be: nem lenne meglepő, ha megint helyszínt váltana a játék, és az is kijelenthető, hogy a Far Cry játékmenetéhez passzolna a Himalája környezete.

36 komment - szólj hozzá!