Far Cry 4 - irány a Himalája?

Még mindig nagyon kevés hivatalos infónk van a Far Cry negyedik részéről, gyakorlatilag annyi biztos, hogy lesz még folytatása a sorozatnak. De vajon tényleg a Himalájában játszódik majd?
  • Írta: fojesz

Kommentek

#36
Nem tudom mit kell ennyit rinyálni a Far Cry brandről (heh, mintha bármiféle komoly háttérsztori vagy több kötetes regényfolyam lett volna akármelyik rész sztorija.

Ha más névvel adták volna ki a 3 játékot most senki sem vitatkozhatna azon, hogy mennyire FC hű a trilógia, mert fele ennyien nem vették volna meg. Mivel milliós költségvetésből készülnek az AAA programok ezért ez még mindig egy üzlet és nem csak művészet.

Inkább örüljetek hogy kaptunk 3 minőségi játékot, és készül a negyedik is.
#35
meg sem vettem volna ha nem uj helyszinnel jőn
#34
#32: Elég igényes, jó sztorival rendelkező és szép nem nagyon. A Far Cry 3 ezért volt kellemes meglepetés. Nem volt annyira gagyi, unalmas és cső, mint egy Crysis 3 vagy egy aktuális CoD.
És engem speciel az AC-s "merítések" nem érdekeltek, mert én meg azokat nem szerettem, így a toronyelfoglalástól kezdve, a craftolás sem zavart...
#33
#31: :D
#32
#28: Mert abból nincs elég választék...
#31
náci buddhista jeti zombik köllenek!meg egy fő zsidakabra aki egy lámából születik úgy hogy kirágja magát belőle és kezdetben szúnyog orra van aztán kacságyík lesz és utána lesz csak zsidakabra.szerintem ez tuti siker lenne!
#30
remélem nem lesznek szörnyek,az első részt is elrontotta kicsit....
#29
Csak nehogy átcsapjon a játék valami hülye szörnyes történetté!
#28
#27: Aki értette is szidhatja, hogy ha a valósághoz valamivel közelebb álló lövöldéket szereti.
Nem kell életszimulátornak lennie, de azért szörnyek nem hiányoznak...
#27
#25: Kinek mi, de akkoriban forradalminak számított ! Szörnyeket azok szidják akik lósz@rt sem értettek a történetből, nem véletlenül voltak benne. Nekem a 2. része nem tetszett. 3. annál inkább. :)
#26
#25: Én élvezetem.
#25
#24: És nem is volt a legjobb rész a sorozatban...
#24
#21: Első része pont nem az volt...
#23
nice
#22
#21: facepalm...
#21
#12: Miért miben legyen még Far Cry ha nem a nevében? :D
A Far Cry egy FPS szabadon bejárható területen és pont. Semmi köze ahhoz, hogy vannak e benne szörnyek vagy sem.
#20
Jeti.
#19
Szörnyek.......Himalája.......Far Cry........ Hogy még mi lesz itt....
#18
#17: Akkor lehet, hogy azon kevesek közé tartozom, aki nem az alapján ítél meg egy játékot, hogy minek nevezik, vagy mi a világ véleménye róla, meg ilyesmi. Tech demo? Letojom, nekem egy régi nagy kedvencem és ennyi. Mellesleg akármilyen frencsájzról beszélünk azt az első rész kelti életre és ha a többi rész szarik az arcába az gáz, ha egy híres játékról beszélünk, ha a leg indie-bb kis hülyeségről. Azért ne csináljon senki úgy, mintha nem csupán azért kapta volna meg a második és a harmadik rész is a far cry nevet, mert kellett egy ismerősen csengő név a nép fülébe, amivel jobban el lehet őket adni..
#17
#12: Ezt úgy írod, mintha valami Warcraft, Baldur's Gate, Half Life szintű játékról lenne szó, és nem egy kibővített tech demóról. :D

Az első rész, egy tech demó volt, a másodikba már valami koncepció is szorult, az más kérdés, hogy hibás koncepció. A harmadik rész volt az első épkézláb Far Cry rész.