Risen 3: Titan Lords bejelentés

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Meglepetés bejelentés érkezett, a német PC Games következő számában mutatkozik majd be a Risen harmadik része. Egyelőre nem sokat tudunk a játékról, de az első képek már kiszivárogtak róla.

A német PC Games következő számában mutatkozik be részletesebben is a Risen 3: Titan Lords: a magazin március 14-én jelenik meg, igaz, az előfizetők már most is olvashatják.

Ezt csak azért fontos kiemelni, mert bár most még nem sokat tudunk a játékról, valószínűleg hamarosan megérkeznek az első részletek is róla - addig néhány kiszivárgott képpel tudunk szolgálni:


Annyi biztos egyébként, hogy a Risen 3 a középkorban játszódik majd, és nyitott világot tár a játékos elé.

6.
6.
markoci555
pont mostanában gondolkodtam hogy belekezdek az 1-be
5.
5.
eszem
#4: A Gothic 3 onnantól volt értékelhető miután a rajongók kipofozták. Addig kb. játszhatatlan volt :/ Így tökre érthető a fikázó kommentek mennyisége.

4.
4.
spityu
fura, Ghotic3 után rengeteg fikázó komment látott napvilágot. szerintem a maga idejében, minden hiba ellenére az egyik legpazarabb ilyen jellegű game volt. Most sokan visszasírják. Grafikailag idő előtti szerintem ami történik, játéktechnikailag, meg rég elavult, inkább nehézkessé kezdenek válni. legalábbis szerintem. a legtöbb gamernek nem gond ha egyszerű az irányítás. ne azzal kelljen küzdeni csak mert modern


3.
3.
TheOneWhoKnocks
Úgy tudom a Gothic jogai visszakerültek a piranha byteshoz, úgyhogy kicsit csalódott vagyok mert azt reméltem, hogy annak a folytatása készül. Persze ha hasonló játékot készítenek, mint a Gothic vagy az első Risen, akkor meg van bocsájtva.
2.
2.
Bondzsovi
Jó lenne ha visszatérnének a Gothicos gyökerekhez, a Risen 1 egész jól sikerült, de a 2 valami förtelmes volt...
1.
1.
Teuton
Remélem kijavítják a kettesnek az orbitális tervezési hibáit, már ami a jétékmenetet illeti.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...