Kiefer Sutherland az új Mortal Kombatban?

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 22.
  • Pletyka
Link másolása
Most, hogy úgy-ahogy feldolgoztuk a világ legkirályabb tényét, miszerint Kiefer Sutherland a hangját adta a Metal Gear Solid folytatásához, kezdjük el feldolgozni a következőt: úgy néz ki, a Mortal Kombatban is szerepet vállalt.

Kiefer Sutherland ritkán vállal videojátékos szerepet, viszont amikor mégis, akkor jól választ: ugye annak idején ő alakította Roebuckot a Call of Duty: World at Warban, most pedig Big Bossként készül visszatérni a Metal Gear Solid folytatásában.

Úgy néz ki azonban, hogy van egy másik videojátékos projektje is, igaz, ez egyelőre szupertitkos: Sutherland az IGN-nek adott interjújában kotyogta el, hogy a következő Mortal Kombatban is hallhatjuk majd a hangját: "Dolgoztam a Mortal Kombaton is, és bár az egy hatalmas játék, de nem annyira, mint a Metal Gear Solid V."

Sutherland több mint egy évet dolgozott az új MGS-en, mint mondta, ehhez képest az új Mortal Kombattal gyorsan végzett - ennél több konkrétumot viszont nem árult el sem a játékról, sem a szerepéről.

68.
68.
strike19
Te jó ég!Mi van itt? A hír a mortal kombat-ról szól erre mindenki MGS-ről beszél.Majd a következő MGS hírnél alá mortal kombat-os kommenteket írok.
64.
64.
PrimYaz00
#62: 1 újabb hülye lépett színre... nem csoda, hogy sokan lenézik a gamekapocsot, értem is, hogy miért....
62.
62.
br1Koo
A tekken 3 nem jobb az mk-knál? Na bazd le magad aludni D:SA Tekkennél összetettebb és folyékonyabb verekeőds game nincs :D
59.
59.
PrimYaz00
#53: ha te mondom, elhiszem
54.
54.
myrodis
Hogy itt milyen vitákat lehet olvasni! Legközelebb ha nem tudok aludni, egyből Gk-ra jövök :D.
Mivel nekem csak a Mortal Kombathoz volt szerencsém nem szeretnék hasonlítgatni (amit egyébként sem lehetne), de miért lenne egy játék bonyolult és mély történettel jobb mint egy másik ami "csak" kikapcsolódásra szolgál? Személyes élményeim szerint nagyon kevés játék tudott katarzist okozni, nem tudom ez az én hibám-e.
Én ritkán várok el többet egy játéktól, mint azt, hogy kikapcsoljon és szórakoztasson. Ja és az "agyhalott" Codok között is vannak kiváló részek, engem eddig megvettek kilóra az epikus jelenetek.
53.
53.
Yanez
#52: Sosem voltak bôven, sohasem!
48.
48.
jarlaxle
babl3tyo2,9 Yanez. Szép beszéd volt jò tudni hogy vannak még valòdi gamerek. Ahogy soraitokat olvastam csak ugy törtek elö belölem az emlékek ff7; Vagrant story; Re2; Turok M64 sokàig tudnám sorolni de nem teszem.Mortal kombat szerettem azt is nagyon föleg az elsö két részt sok érmébe került a szüleimnek. Aztán jött Snake éreztem ez valami más igen ez màr művészet aki a húrokat pengeti nem màs mint Kojima David rekedtes hangjàtol amit annyira lehet szeretni mire a darab végére értem a ps2 kontroller kiesett a kezemböl és nem akartam Bossal harcolni. Majd àlogattam a tv-m homályos a kép? Nem az a baj... sirok mint egy gyerek.. Mk jò játék Tiszteletem az öreg Tobiast Mgs? Nem jobb Teljesen más....
32.
32.
PrimYaz00
a 7es kommentet, azokra értettem akiknek van életük, mert látom, a sok kocka egyből elkezdett fröcsögni, nem mindenkinek volt születésekor vagy 6 konzolja, rá mgs-el...
29.
29.
Yanez
Nekem már rég nincs meg. Még akkor elajándékoztam az összes 576-ot. :( Most szívesen újraolvasnám a MGS 3: Snake Eater tesztet!. Nem küldené át valaki fénymásolva? Please!
22.
22.
Yanez
#21: Van Isten, de nem Kiefer-es a hangja. Olyan, mint Charlie Chaplin-é volt.
21.
21.
Tyler89
Nem tartom magam egy nagy MK fannak, de a játékkal kapcsolatos hírek mindig felkeltik az érdeklődésem. Az előző játék is remek lett. Nem vagyok kombómester és a fatalityket is minden alkalommal ki kell néznem a menüből. De a szórakozást, amit nyújt, azért érdemes volt megvenni.
Kiefer pedig egy jó színész, a hangja pedig valami... isteni. Ha lenne Isten, biztos ilyen hangja lenne. :D Annak meg örülök ha egy kedvelt színész hangjára vélek ráismerni akár egy játékban, vagy rajzfilmben. Ha csak pár sor erejéig is...
19.
19.
Freed
Az MGS mindegyik része full kidolgozott!Én az első részével PC-n játszottam...ZSENIÁLIS.Aki nem ért hozzá,nem tudja beleélni magát és ezt a játékstílust nem elég csak kipróbálni, de rá is kell hangolódni. Aki oda van a Rayman ért az azon a játékstíluson kívül nem is tud elképzelni mást. Nekem pl. nem jön be de aki ezt az irányzatot szereti annak biztos az jön be...Ja és a Splinter Cell valóban hajaz az MGS-re, de mivel ott is más a történet más értelmet,más lényeget kap a játék.
16.
16.
br1Koo
#14: Az AC tökéletes példája a túlhypeolt birkaeffektusnak egyébként..:D
12.
12.
gyerecske
Semmi értelme a 2 játékot összehasonlítani!
A maga műfajában jó lesz mind a 2.
11.
11.
br1Koo
#7: A gamerek nagyrésze pedig azt, hogy MK már évek óta nem is létezik :D
8.
8.
Yanez
#7: Az MGS egy nagyon összetett játék, fôleg sztori szempontjából. Ott aztán biztosan sokat kellett dumálnia.
7.
7.
PrimYaz00
#6: nem tudom pontosan milyen értelemben érti a "hatalmasat" de szerintem, az emberek többsége az mk-t jobban ismeri
6.
6.
PrimYaz00
metal gear hatalmasabb? jó vicc :)
3.
3.
Yanez
Biztos ô fog megjelenni harc közben, a képernyô jobb alsó sarkában és bevihogni. :)
2.
2.
strike19
Ezt várom legjobban.Csak emiatt szerzek PS4-et ,ha lemegy az ára.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...