Filmet forgat a Sony a Nintendóról és a Segáról

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 24.
  • Cooltúra
Link másolása
Annak idején nem igazán értettük, hogyan akar a Sony filmet forgatni a konzolháborúról, de mostanra mindenre fény derült: a Nintendo és a Sega közti háborút dolgozza majd fel az adaptációja.

Még 2012 nyarán hallottunk olyan pletykákat, hogy filmet forgatna a Sony Pictures a "konzolháborúról", erről akkoriban több levédetett domain cím is is tanúskodott. Most már azt is tudjuk, hogy mire készülnek a cégnél: a Console Wars: Sega, Nintendo, and the Battle that Defined a Generation című, szintén megjelenés előtt álló könyvből készül majd adaptáció.

Az Amazon szerint májusban érkező regényt "üzleti thrillerként" definiálják, Blake J. Harris azt mutatja be, hogyan harcolt egymással a Sega és a Nintendo annak idején. A filmről annyit tudunk, hogy a The Social Network és a Moneyball producere, Scott Ruddin bábáskodik felette, a forgatókönyvet és a rendezést pedig Seth Rogan és Evan Goldberg vállalta - ők egyébként előszót is írtak a könyvhöz.

Harris maga is részt vesz a munkálatokban, mint vezető producer, de egy saját dokumentumfilmet is készít, ahol Rudin, Rogan és Goldberg producerek lesznek.

14.
14.
Venyó
Csak a rendező urak ne komolytalankodják el...
13.
13.
Venyó
Csak a rendező urak ne komolytalankodják el...
12.
12.
Venyó
Csak a rendező urak ne komolytalankodják el...
11.
11.
Venyó
Csak a rendező urak ne komolytalankodják el...
10.
10.
aRkye
Emlékszem, hétvégente összeültünk a haverokkal, megtárgyaltuk, hogy Sega Megadrive-t vagy Super Nintendo-t béreljünk (persze közösen), s valahogy majdnem mindig a Nintendóra esett a voksok többsége. Mennyire szép idők voltak azok...
9.
9.
Ooorky
#8: Meg szerepjátékok.
Meg stratégiák.
Meg kalandjátékok.
Meg...
8.
8.
GAMEROD
#7: Konzolra csak platform játékok voltak, érmegyűjtögetés, oldalnézetes űrhajók meg tetris.
7.
7.
Trapyd
#6: "de viszont akkor a pc elverte az összes konzolt"
98% totálisan más játékok voltak konzolra és PC re.
6.
6.
GAMEROD
A Sega mindig egy lépéssel a Nintendo előtt járt, mégis ők adták fel a konzolharcot. Szerettem azt az időszakot mikor még az 576 újság felejthetetlen illatát szagolgattam de viszont akkor a pc elverte az összes konzolt a PS megjelenéséig.
5.
5.
daenath
#3: Jo, szaladok a bankba kiveszem a penzt ra :)))))))
4.
4.
jszili32
#2: Nem fogja megvenni mert nem eladó!!!!!
3.
3.
Norbiii
#2: Mondok jobbat daenath cimbora: Vegyük meg mi! XD
2.
2.
daenath
Erdekesnek igerkezik, csak ne olyan legyen mint a Social Network.
Majd kiderul (vagy nem)
Norbi: Az osszeborulas Nintendo es Sony teren csak ugy kepzelheto el, ha a Sony megveszi a Nintendo-t, de ketlem hogy ez valaha is megtortenik ;)
1.
1.
Norbiii
Istenem milyen szép idők voltak akkor, amikor a Sega és a Nintendo egymással versengett. Jöttek a jobbnál-jobb játékok, konzolok, szóval egy felejthetetlen 10-15 év volt, egy legendás 10-15 év! Én is foglalkoztam már ezzel a témával, és akárhányszor belegondolok, a hideg kiráz, annyira szép emlékek kötnek ehhez a korszakhoz. :) A Sega úgymond (ilyen téren) eltűnt, a Nintendo megmaradt, és remélem meg is fog, a legjobb talán az lenne, ha a Sega-val valamennyire összeborulnának!

Halkan megjegyezném, hogy a Sony, talán a 90's évek elején, majdnem közösült a Nintendo-val, elgondolkodtató, hogy mi lenne, ha ez most valósulna meg.......?!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...