Filmet forgat a Sony a Nintendóról és a Segáról

Annak idején nem igazán értettük, hogyan akar a Sony filmet forgatni a konzolháborúról, de mostanra mindenre fény derült: a Nintendo és a Sega közti háborút dolgozza majd fel az adaptációja.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#12
Csak a rendező urak ne komolytalankodják el...
#13
Csak a rendező urak ne komolytalankodják el...
#14
Csak a rendező urak ne komolytalankodják el...
#11
Csak a rendező urak ne komolytalankodják el...
#10
Emlékszem, hétvégente összeültünk a haverokkal, megtárgyaltuk, hogy Sega Megadrive-t vagy Super Nintendo-t béreljünk (persze közösen), s valahogy majdnem mindig a Nintendóra esett a voksok többsége. Mennyire szép idők voltak azok...
#9
#8: Meg szerepjátékok.
Meg stratégiák.
Meg kalandjátékok.
Meg...
#8
#7: Konzolra csak platform játékok voltak, érmegyűjtögetés, oldalnézetes űrhajók meg tetris.
#7
#6: "de viszont akkor a pc elverte az összes konzolt"
98% totálisan más játékok voltak konzolra és PC re.
#6
A Sega mindig egy lépéssel a Nintendo előtt járt, mégis ők adták fel a konzolharcot. Szerettem azt az időszakot mikor még az 576 újság felejthetetlen illatát szagolgattam de viszont akkor a pc elverte az összes konzolt a PS megjelenéséig.
#5
#3: Jo, szaladok a bankba kiveszem a penzt ra :)))))))
#4
#2: Nem fogja megvenni mert nem eladó!!!!!
#3
NorbiiiModerátor
#2: Mondok jobbat daenath cimbora: Vegyük meg mi! XD
#2
Erdekesnek igerkezik, csak ne olyan legyen mint a Social Network.
Majd kiderul (vagy nem)
Norbi: Az osszeborulas Nintendo es Sony teren csak ugy kepzelheto el, ha a Sony megveszi a Nintendo-t, de ketlem hogy ez valaha is megtortenik ;)
#1
NorbiiiModerátor
Istenem milyen szép idők voltak akkor, amikor a Sega és a Nintendo egymással versengett. Jöttek a jobbnál-jobb játékok, konzolok, szóval egy felejthetetlen 10-15 év volt, egy legendás 10-15 év! Én is foglalkoztam már ezzel a témával, és akárhányszor belegondolok, a hideg kiráz, annyira szép emlékek kötnek ehhez a korszakhoz. :) A Sega úgymond (ilyen téren) eltűnt, a Nintendo megmaradt, és remélem meg is fog, a legjobb talán az lenne, ha a Sega-val valamennyire összeborulnának!

Halkan megjegyezném, hogy a Sony, talán a 90's évek elején, majdnem közösült a Nintendo-val, elgondolkodtató, hogy mi lenne, ha ez most valósulna meg.......?!