Augusztusban jön a Risen 3: Titan Lords

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 26.
  • Hír
Link másolása
A Deep Silver formálisan is bejelentette a Risen harmadik részét, ami nem ért minket villámcsapásként, tekintve, hogy a német PC Games már a múlt héten megszellőztette a szerepjátékot. Nyáron kaparinthatjuk meg.

A Piranha Bytes szerepjátéka augusztus folyamán landol PC-n. Xbox 360-on és PS3-on, tehát a Risen 3: Titan Lords nem újgenerációs alkotás lesz - ettől függetlenül a sorozat és a Gothic vaskalapos rajongói imádni fogják.

A játékos egy kézzel készített világban találja magát, döntéseink megváltoztatják majd a történetet. Hatalmas szabadságunk lesz a Risen 3: Titan Lordsban, melynek minden apró szegletében "változatos, hiteles és teljes élet" zajlik. A fejlesztők szerint a felfedezésen nagy hangsúly lesz.

A Risen 3 világát elhagyták az istenek, ráadásul a titánok háborúját sem viselte könnyedén. Ám a mélyből egy új fenyegetés emelkedik ki. Árnyékból támadtak meg egy fiatal harcost, és megfosztották lelkétől. Ő elindul, hogy visszaszerezze azt, amit elvesztett, miközben a sötétség folyamatosan terjed a világban. Te vagy az a harcos.

Az üldözött mágusok remek szövetségeseink lesznek, ahhoz, hogy segíteni tudjanak, meg kell találnunk a szentélyüket Taranisban, a Mennydörgés Szigetén, amit az Őrzők védenek. A mágusok előszeretettel keresik fel Taranis bányáit, hiszen ott olyan kristályokra tesznek szert, amik tele vannak mágikus energiával. Elsőként tehát az Őrzőkhöz kell csatlakoznunk, hogy később kapcsolatot teremthessünk a varázslókkal.

További részletek hamarosan!

5.
5.
hedzsooo
Kedvenc évem lesz ez, pedig azt hittem hogy 11-11-11 után még egy ilyen nem lehetséges, most pedig tessék, rengeteg király cRPG érkezik idén! :D
4.
4.
caligulanero
első látásra fantasy-kliséhalmaz, a szokásos szövegelés. specifikusabban: Dragon Age rip-off
3.
3.
eszem
#1: Valahol azért mert a Risen-t a Gothic fejlesztői csinálták nem úgy mint a 4. Gothic részt, ami nem volt rossz, csak már nem volt Gothic.
2.
2.
drat576
#1: Én úgy tudom, hogy azért kezdték el a Risen sorozatot, mert a Gothic jogok már nem az övék. A többivel én is egyetértek, még az eléggé lehúzott G3-at is szerettem, a Risen 1-2 viszont egyáltalán nem jött be. Az Arcania (G4) meg tényleg fos a köbön, de azt már nem a Piranha Bytes csinálta.
1.
1.
PaulBlake
Hát nemtudom!
Nekem valahogy a Risen játékok nemjöttek be, sajna :/ Szerintem mind csak Gothic koppintás. Azok voltak a jó játékok, de csak a Gothic 1-2-3, a Arcania már kalap sz*rt se ért :/ Inkább csináljanak egy új Gothicot, de majd meglássuk, háthat ez jobb lesz!
Na peace
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...