Nintendo Wii és DS - nincs több online játék

Eljött az, amire azért lehetett számítani: a Nintendo bejelentette, hogy lelövi a Wii és a DS néhány online funkcióját, így az internetes multiplayernek is annyi egyebek mellett. Vásárolgatni azért még lehet online.

Május 20-án világszerte leáll a Nintendo Wii és a DS néhány online funkciója, így megszűnik az online játék lehetősége, a matchmaking, és eltűnnek az online ranglisták is. Vásárolgatni azért lehet majd, a Wii Shop Channel és a Nintendo DSi Shop is elérhető marad, és a különböző on-demand videoszolgáltatások is használhatók lesznek még.


Ha a Nintendo játékait vesszük, ez azt jelenti, hogy Wii-n többek között az Animal Crossing: Let's Go to the City, a Super Smash Bros. Brawl, a Mario Kart Wii és a Pokémon Battle Revolution online lehetőségei szűnnek meg, DS-en pedig a Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies, a Fire Emblem: Shadow Dragon, a Pokémon Platinum Version, a Professor Layton and the Curious Village és a The Legend of Zelda: Phantom Hourglass érintett egyebek mellett.

Offline módban természetesen mindegyik cím játszható marad.

21 komment - szólj hozzá!