Nintendo Wii és DS - nincs több online játék

Eljött az, amire azért lehetett számítani: a Nintendo bejelentette, hogy lelövi a Wii és a DS néhány online funkcióját, így az internetes multiplayernek is annyi egyebek mellett. Vásárolgatni azért még lehet online.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#21
NorbiiiModerátor
#20: Asztalira gondoltam.
#20
#1: A DS a Nintendo legsikeresebb konzolja. Sőt, a világ legsikeresebb konzolja, nem a Wii...
#19
Asszem nem minden játék a nintendo szerverein megy, japánban még megy online a monster hunter 3 és a dragon quest 10 multija, sőt a monster hunter 3 multit talán még Európában sem lőtte le a capcom, lehet hogy most megszaporodik az európai MH3 online játékosok száma, ha nem lehet mással online játszani (az a capcom szerverein megy)
#18
A Wii szénné van hackelve. Egészen biztos hogy viszonylag könnyen megoldható lesz az online funkciók átirányítása más szerverre (mondjuk egy PC-s programhoz amit aztán hálózatba lehetne kötni). DS-nél nehezebb a helyzet, ott legfeljebb "packet rerouting"-gal lehetne próbálkozni, de a Pokémon játékokon kívül nem nagyon van online kihasználtság - a Layton és a Dragon Quest IX DLC-iért viszont kár :(
#17
#12: Nem látok bele a N adataiba és lehet, hogy nagyon kevesen játszunk online, ezért lövik le, ám nekem hiányozni fog.
#16
#13: Tehát azt mondod ne akarjak Nintendo konzolon online játszani?
#15
#9: Emléxem, ám akkor csak néhány jelentéktelen online szolgáltatást lőttek le. Játékok szempontjából nincs gáz, hiszen monstre mennyiségű jött ki rá az évek folyamán szal bőőőven van miből válogatni, így azt mondom koncentráljanak a U ra.
#14
#13: XD
#13
Törölt felhasználó
Aki olyat akar annak ott a pc, a dobozegy, vagy pisinégy.
#12
Törölt felhasználó
4 evig volt wii-m.
Egy percet sem játszottam online cuccokkal, ahogy szerintem a felhasznalók 80% sem.
#11
Sok online játék nincs wii-re és DS-re.
#10
NorbiiiModerátor
#9: nem gyenge, csak gyengébb, mint a másik kettő...ezt szerettem volna.
#9
NorbiiiModerátor
#6: Emlékszel arra a blogomra, ahol egy picit keményebben én is ezt a döntésüket bíráltam? Ugye akkor még nem volt hivatalos, ott kerek perec leírtam, hogy a Wii-t még simán lehetne támogatni (nem csak online) mert oké hogy hardverileg gyenge, meg oké, hogy itt a Wii U, de azért még 1-2 évig jöhettek volna rá klassz játékok, és lehetett volna még online! Na mind1...
#8
Ebbol a szempontbol a Nintendo eleg gane a rajongokal, pedig tamogathatnak a Wii-t meg jo par evig, ha a Sony megcsinalta a PS2-vel hogy 15 evig ment a tamogatas ok miert nem? Ja, mert nem veszik a WiiU-t es igy probaljak a N rajongokat taszigalni a bolt ele, fuck ye'
#7
Ez szerintem sem szép dolog. Megértem azokat, akik ez miatt most csalódottak. Együtt érzek velük.
#6
Most komolyan erre kell hazajönnöm? Ez egy nyilvánvalóan gusztustalan húzás. Nekem is nagyon úgy tűnik, hogy ezzel is a U vásárlására akarják - nem ösztönözni - kényszeríteni a népet. A Wii még nyilvánvalóan népszerű és ennek a lépésnek még nincs itt az ideje, de mégis megteszik. Pont a múlt héten vettem meg a Mario Sports Mix et, milyen faja lesz online is tolni nem csak itthon a többiekkel. Aktívan Mario Kartozunk neten és a Charged Strikert is lelövik. Sőt vannak még címek amiket meg sem vettem. Nagyon nem tetszik ez nekem, fel vagyok háborodva és tiltakozom. Remélem lesz valami petíció még ha esetleg nem is lesz haszna, de azért lássák, hogy mivanmááá. Szal kapják be. Nem jó bazdmeg haggyuk ezt!
#5
hát emberek ez azért elég gáz. Most véreztetik ki a gépet.Gondolom a terv az,hogy mario kart tábort áthuzzák a wii u ra. Én a karttal csak on line ba tolom. Imádom a wii-t, de valhogyan ez a wii u nem érdekel. Szerintem meg várom a következő gépüket. Mérges és csalodott vagyok, de nem veszek wii u - t mert nekem ez nem jött be. A mario kart wii u ra zseniális lesz sajnos ez most kimarad.
#4
Óóóó fakkk....de várható volt... :'(
#2
TV GAME:)