Íme, az Xbox Live márciusi ajándékai

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 1.
  • Hír
Link másolása
Csak repülnek a napok, máris márciust írunk: a Sony után a Microsoft is elárulta, hogy milyen ajándékokkal kedveskedik a leghűségesebb rajongóinak - íme, az Xbox Live márciusi ajándékai.

Mától kezdve egészen március 15-ig a Sid Meier's Civilization Revolutiont tölthetik le az Xbox Live Gold-előfizetői, március 16-tól a hónap végéig pedig a Dungeon Defenders lesz a jussuk. Az előbbi egyébként 30, az utóbbi pedig 15 dollárba kerülne.

Bár egyik cím sem túlzottan friss, mindkettő kiváló darab, abszolút megéri kipróbálni őket! A 2008-as Civilization Revolutionnel annak idején elég sokat játszottam, imádtam is, jóllehet a konzolosított Civ inkább a kezdőknek szól, mintsem a veteránoknak. A Dungeon Defenders 2012-es anyag, ezt Zoenn nyúzta anno: a tower defense programok és a szerepjátékok elemeit ötvöző cím vérbeli co-op móka.

103.
103.
danez11
#84: A lényeg, hogy amúgy nem vagy fanboy .... Ennyi okosságot az egyetemen nem hallani haver.
102.
102.
trion96
#72: "Az inkompetencia iskola példája vagy, komolyan mondom..."

Nem tudom, hogy mi bajod, de nem is érdekel.
Most komolyan ennyire megbántott, hogy nem adok neked igazat?
100.
100.
FrankBlack
#98: Köszi :) Én is sportoló voltam anno, csak persze nem olyan nagy szám, mint ő, aztán amikor abbahagytam akkor kb. én is úgy elhíztam, mint ő. A testalkatom nagyon hasonlít rá, és a filmjeiben, amilyen karaktereket megformál abban is egy kicsit. Na meg gyerekkorom óta példakép :)

#95 Ne viccelj már Raptor, nincs mit igazán. Nekem öröm, hogy csacsoghatok itt a GK-n :))) Egyébként pedig ráadásul sok mindent pontatlanul fogalmaztam, és a dolog még ennél is összetettebb amúgy, és nem vagyok szakember sem. Pl. a RAID tömböknek nem csak az adatok biztonsága az értelme, és nem mindegy, hogy hanyas tömbről beszélünk, ezért pontatlan volt azt mondanom, hogy a tömbön belül backup vinyó... De az élettartamra is pl. kihatással lehet pl. egy ún. lemágneseződés az ilyen technológiáknál (HDD, VHS, és egyéb régi mágnesszalag technológiák). Az optikai lemezek élettartamáról is a szakiktól 100 oldalas tanulmányt is lehetne olvasni. Én csak abszolút amatőrként próbálgatok néha értelmesen hozzászólni ehhez-ahhoz :)))
98.
98.
supair
#97: Carlo Pedersoli úrnak még a vízilabda mérkőzéseit is végignéztem.
Nálam már csak miatta is nyerő vagy.
97.
97.
FrankBlack
#96: :))))))) oké, csak a hagymás babomat hagyd békén :)))
96.
96.
supair
#95: Héy Frank! My name is Nobody. :-)
91.
91.
simon 555
#73: Vicces, hogy te beszélsz fanboykodásról, amikor te is ugyan úgy fanboy vagy...
Mielőtt másokat bírálsz, nézz tükörbe, mert te is ugyan olyan vagy. Neked meg az jó mindig az MS csinál. Ha az MS beleszarna a Xboxokba, neked az is jó lenne, mert biztos ésszerű okuk volt rá :D
Egyébként ti is ugyan ezt csináljátok a PS híreknél.

(arról már nem is beszélek, hogy engem is lefanboyoztál, mert azt mondtam, hogy a digitális játék sem a tiéd örökre. nem értem, hogy ettől miért lennék fanboy, de te tudod...)
90.
90.
Rocco-001
#85: Tuti,hogy "kólát" iszol... :D:D:D
jó is az:)
89.
89.
Rocco-001
#64: Szerintem itt ezen az oldalon csak te szenvedsz kisebbségi komplexusba.... keménykedsz itt meg leugatsz itt mindenki..annyira gáz!! Nem bírod feldolgozni basszus, hogy a Ps + odavert az Xlive-ra játékfelhozatal terén ,meg szerintem fog is a jövőben.. És verheted a melledet arra ,hogy te nem bérled hanem teljesen tied a játék... Yamikám akkor parkoltasd évekig a szaros játékaidat a vinyódon és vonulj félre és verd ki erre :):) én meg befizetek 15000 ft-ot egy évre ami nem sok szerintem és jatszok a jó kis gémekkel plussz nagyon király a multi is ,nekem semmi problémám vele a böngészővel sincs gond ...de ha böngészni akarok ott a szaros laptopom és böngészek azon....Itt a JÁTÉKOKRÓL VAN SZÓ!!! ...és mielőtt nekem ugranál habzó szájjal hogy alig van még játék....ne aggódj Yamikám lesznek rá.. A Sonyban én még játékfelhozatal terén nem csalódtam!!! de ez nem mondható el a konkurens X-ről... és most már jó lenne ha le nyugodnál mert a végén kiugrik itt a szíved a helyéről.. na csá
85.
85.
supair
81.
81.
Yanez
#79: "...jelenleg szilárd véleményem van rólad..." - semmi baj, legyen továbbra is.
79.
79.
Yami
#74: Nem veszem támadásnak. :)
A rövid válasz az, hogy ilyen stílusom. Miért? Azért mert fárasztanak a fél-műveltek és tudatlanok akik mindenáron meg akarják magyarázni a hülyeségük. Miért nem hagyom rájuk? Azért mert nem tudom. Ez valami gyártási hiba lehet nálam, de viszket a szemem mögött, amikor ilyeneket látok. Miért teszek fel kérdéseket magamnak? Mint mondtam nem vagyok egészen normális.

#75: Örülök, hogy van aki értékeli azt amit teszek. :)

#76: Megjegyztem főnök úr!
Nyugodotan magyarázhatod nekem a bizonyítványod, jelenleg szilárd véleményem van rólad, ha gondolod fél év múlva újra tárgyalhatjuk, a további teljesítményed fényében.
77.
77.
Beszarás, hogy milyen hülyeségen vitáztok! :D
76.
76.
Yanez
#73: Miért, nem mondhatok véleményt, hogy SZERINTEM az egyik cég jobban csinálja a másiknál? Mindkét cég nem lehet egyformán jó vagy rossz. Van amiben az egyik jobb, van amiben a másik. És nem értem mi köze annak az egészhez, hogy melyik hírnél nyílvánítok saját véleményt. Hol mondtam azt, hogy nekem mindegy mit csinál a Sony, az számomra úgyis jó??? Nem rohanok kommentelni a Sony-s hírekhez sem, legfeljebb néha, ha valamely hír megtetszik, akkor azt kifejezem. És pont azért a Sony-snál, mert PS-el tolom én is. Ehhez a hírhez pedig nem szükséges Xbox-os szaktudás, hogy elmondjam a SAJÁT véleményem.

Nagyon sok dolog van, ami nekem sem jön be a PS-nél, de attól, hogy ezt nem hozom nyilvánosságra, még nem jelenti azt, hogy nekem úgy jó minden, ahogyan van. Ilyen logikával, mindenki itt a GK-n, aki nem mondd semmi negatívat valamelyik platformról, akkor az annak a fanboy-ja. XD

Box-on pl jobb az online és kézreállóbb a kontroller. Látod? Ehhez sem szükséges Xbox-os szaktudás. Vannak egyszerű, elismert tények, amelyekkel nem lehet vitába szállni. Persze van aki erre is rácáfolna, de én a többség véleményéről beszélek. Mint pl a GTA V - rengeteg embernek nem jön be, de a gémerek túlnyomó részének igen. Épp ezért még játszani sem kell vele, hogy elismerjük/kijelentsük: a GTA V egy sikeres játék.

És jegyezd meg: ha valaki valamiről hallgat vagy nem beszél róla, az nem jelenti azt, hogy el is fogadja a dolgot.
75.
75.
supair
#74: "Yami" (EZT A FASZIT IMÁDOM OLVASNI)!!!!
74.
74.
Norbiii
#72: Yami minden tisztelem a Tiéd, egy okos értelmes ember vagy, és én tisztellek ezért! De miért kell ilyen lekezelően beszélni? "szar a géped" "troll" "kicsi virágszálam" stb?

Nehogy nekem támadásnak vedd, csak érdeklődöm, szerintem kulturáltan, személyeskedéstől mentesen is menne ez! :) Ne vedd zokon kérlek! :)
73.
73.
Yami
#71: Oké, ombre, akkor azt magyarázd meg, hogy miért Xboxos hírnél alkotsz véleményt a PS-ről, ha te ilyen nagy béke párti vagy?
Ha még nem magyarázta el neked senki, akkor elmondom, hogy azért vagy fanboy, mert itt vagy egy Xboxos hírnél úgy, hogy legjobb esetben is csak képről láttál Xboxot és mégis arról osztod az észt, hogy a Sony csinálja jól, az MS meg vegyen példát róla. Meg azért mert mindegy, hogy a Sony mit és hogyan csinál, az neked a fasza és jó dolog. Én még soha nem láttalak rendes kétoldalú véleményt megfogalmazni a Sony-val szemben. Amit ők csinálnak az neked mindig "megfelelő", ide meg jössz bíráskodni az MS felett. Remélem kimerítő választ adtam a kérdésedre.
72.
72.
Yami
#70: Szar a géped, most én ezzel mit csináljak? Az inkompetencia iskola példája vagy, komolyan mondom...

Amúgy meg mit szeretnél azért, hogy te ilyen fasza dolgokat mondogtasz, egy kitüntetést? Ha jól látom még mindig te vagy az aki a konkurens pályára jöttél köpködni...
71.
71.
Yanez
#68: "De igazad van lövésem sincs róla, hisz nem vagyok egy 7 éves veterán Sony fanboy, mint te." - nem vagyok biztos benne, hogy tisztában vagy a 'fanboy' értelmével. Tapasztalati tényeket közöltem veled, miközben nem bántom senki konzolját vagy pc-jét és nem ugrándozok, hogy PS így meg úgy. Én csupán PS-ben rendelkezek tapasztalattal, épp ezért csak róla tudok nyilatkozni. Ha lenne box-om is, akkor ahhoz viszonyítanám. De könyörgöm, az ember ne írjon semmit arról a platformról, amelyen játszik, mert akkor máris fanboy?

Xbox-al semmi gondom, remek konzol. Nem tudom miért kell rámerőltetni, hogy psfanboy. Csak azért nincs box-om, mert a PS exclusive címek jobban bejönnek. Kinek a pap, kinek a papné, ennyi. Elnézést, ha eddig úgy jött le neked, hogy kötekedni akarok, de én sem szeretek lapulni, mint szar a fűben, ha éppen nem értek egyet valakivel.
70.
70.
trion96
#69: Ne vegyél egy kalap alá mindenkit.
Én pont, hogy azt mondogattam mindenkinek, hogy ha rendesen bánsz velük, akkor mind a két gép megbízható.

Egyébként ps vitához nem értek nálam a ps3 gyorsabban beadja a GK-t mind a gépem :D
69.
69.
Yami
#67: A konzolok megjelenése óta hajtjátok, hogy 3 LED így meg úgy...
Szar ha a fagyi visszanyal, mi? :D
68.
68.
Yami
#65: Ugye itt jön szóba az, hogy kinek mi a hulladék. A topik elején már tisztáztad előttem, hogy még mindig az a Sony überálesz kis-katona vagy akinek idekerülésedkor bemutatkoztál. Ezek után ne haragudj meg rám ha az egyoldalú értékrendeddel alkotott, "megfelelő" véleményezésedet nem fogadom el.
Szerintem az a böngésző egy hulladék amit egy mind magok számábam, mind órajelben alulmaradó, a böngészőjét virtuális Dalvik környezetben futtató Galaxy S2 -es felülmúl. Itt a Vitáról beszélek ami nyers adatok alapján is legalább 2-3x erősebb az előbb megnevezett készüléknél, és natívan futtatja a böngészőt.
A weboldal betöltések csiga-lassúak, mint említetted (nekem az operációs rendszerem bebootol 10mp alatt), de ez még a kisebbik gond mert amikor már "betöltött" akkor is csak a nyers adatok vannak meg, a renderelés "on demand" történik meg, tehát komplexebb weblapoknál gyakran másodpercekig bámulom a szürke négyzeteket, mert a böngésző még renderel.
PS3-on is ugyanez a webkit-es böngésző-csoda teljesít szolgálatot és csak azért működik jobban, mert több erőforrást pocsékolhat el.
De igazad van lövésem sincs róla, hisz nem vagyok egy 7 éves veterán Sony fanboy, mint te.
És mielőtt nagyon nekem ugranál, az Xbox 360 böngészője is jóval elmarad egy jófajta asztalihoz képest.

#66: Nekem meg itt van mind a kettő a polcon, szóval elhiheted, hogy én sem a levegőbe beszélek.
67.
67.
trion96
"A multiról meg annyit, hogy lehet, hogy Xboxon fizetni kell érte, de legalább nem lődözik lefele a játékok multiját mint Sony-éknál..."

Hogy meg mondtam, hogy ez lesz, most kerestem vissza a hírt és meg is találtam a kommentem.

"Most igazat adok az xboxosoknak. a gt5 szerver lelövése nagyon csúnya dolog, még legalább egy évet várhattak volna. Viszont félek, h az MS ha ezentúl csinálni fog valami hülyeséget, akkor ezt fogjuk hallgatni vagy 3 évig, hogy a sony is mekkora paraszt volt :D"

Láss csodát, egy
jós vagyok.
Bezzeg a tippmix nem jön be mindig így. :D
66.
66.
trion96
#64: Utána olvastam és valamilyen szinten igazad van a böngészôvel kapcsolatba.
Régen állítólag ténnyleg rossz volt viszont valami frissitéssel javítottak rajta.

Tudom, hogy sokan úgy osszák az észt, hogy nem nagyon láttak még boxot, viszont én ismerôsömnél rengeteget xbox-oztam már.
Úgyhogy tapasztalatom van a 360-nal kapcsolatba.
65.
65.
Yanez
#64: "A PS böngészője egy webkit alapú hulladék, pont úgy mint a Vita-n lévő..." - nem próbáltam az Xbox-os böngészőt és nem is olvastam utána, ezért persze lehet jobb is, sokkal jobb. Ám az a kijelentésed, hogy PS3-on meg Psvita-n hulladék, erős túlzás, sőt, látszik hogy lövésed sincs róla.

PS3-on 7 éve használom, Vita-n 3 éve. Abszolut megfelelő, nincs velük semmi gond. Az egyetlen "probléma", hogy Vita-n némely oldalt kb 10 mp-el hosszabban tölt be, mint gépen, de nehogy már emiatt hulladék legyen.

" Ez tényszerűen ki van tesztelve, a neten olvashatsz róla." - további jó olvasást!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...