Éles a Steam Family Sharing

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 1.
  • Hír
Link másolása
A bétatesztelés véget ért, most már mindenki számára elérhető a Steam egyik leginkább várt újdonsága, a Family Sharing. Emellett a fejlesztők megkapták azt a lehetőséget, hogy maguk is akciózhassák a játékaikat.

Éles a Steam Family Sharing, most már mindenki élvezheti a tavaly szeptemberben bejelentett újdonságot.

A fejlesztés lehetővé teszi, hogy egyetlen Steam-könyvtáron legfeljebb öt felhasználó, legfeljebb tíz különböző számítógépen osztozzon: a játékosok minden játékhoz hozzáférhetnek (igaz, egyhez egyszerre csak egy ember), a mentéseket és az achievementeket természetesen az egyes accountokhoz köti a rendszer. A bétatesztelés alatt egyébként legfeljebb tíz játékos köthette így össze magát.

A Valve ezzel párhuzamosan lehetővé tette a fejlesztőknek, hogy saját maguk akciózhassák a játékaikat. A kedvezmény mennyiségét nem korlátozzák, az egyedüli limit az, hogy két havonta csak egyszer lehet leárazni az adott produktumot.

11.
11.
TBO0
#6: Egy fő/library, ergo nem tudsz játszani egy játékával sem, ha ő akármi mással játszik a saját gyűjteményéből. Amit a feletted lévő úriember mond, az hülyeség, nem tudom honnan vette. :)
10.
10.
Bako
Így végre meg van oldva az a régi probléma is, hogy nem lehet két regisztrációt összevonni :)
9.
9.
Virgil31
http://SteamGamesNetwork.com/?ref=f7f872 ez a link itt egy hivatalos cd kulcs generátor katt ide és gyűjts pontokat.
8.
8.
biohazard rex
#7: Mármint ez akkor vonatkozik rá, ha tied a játék :D
7.
7.
biohazard rex
#6: Más játékkal játszhat. Ha te játszol egy játékkal és ő is elakarja indítani ugyan azt akkor neki nem fogja engedni. Ha bent van egy játékban és te elindítod, a steam ad neki 5 vagy 10 percet, hogy elmentse és bezárja a játékot.
6.
6.
simon 555
Egy olyan kérdésem lenne, hogy most akkor ha meg van osztva egy account és telepítek egy játékot haver accountjáról, akkor fogok tudni játszani azzal a játékkal akkor is ha ő is használja a saját accountját egy más játéknál?
Mert amikor bejelentették tudtommal úgy volt, hogy ha én játszok haverom játékával és ő belép steambe akkor engem ledob.
4.
4.
Lampapa999
3.
3.
adye
Nagyon szimpatikus kezdeményezés. Ki is próbáltam egy barátommal és szuperül működik. Itt egy rövid tutorial, hogy mit is kell pontosan csinálni:

"1. Go to your friend's/family member's computer
2. Log into Steam using your account on their computer
3. Open Steam's Settings window
4. Click the button that says "Manage Family Sharing & Devices"
5. Click the button that says "Authorize Device" and give it a name
6. Select "Change User" to log out of your account
7. Have your friend/family member log into their account."
2.
2.
Ooorky
Már telepítem is haver Skyrim: Legendary Edition-jét, ő meg az én AVGN Adventures-emet ^_^
1.
1.
mestermagyar
Nem is tudják mennyire kellett már ez nekem. Nagyon jó hasznát fogom venni, hogy ne legyen később vita egy közös profilból, ahova lassan vagy 100+ játékot halmoztunk fel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...