Hatmilliónál a PlayStation 4

Jól sikerült a japán rajt, gőzerővel robog a PlayStation 4 szekere. Noha a Sony március végéig akart eladni ötmillió darabot a konzolból, már most hatmilliónál jár - valószínűleg régen örültek ennyire a japán cégnél.

A Sony bejelentette, hogy 6 millió példányt adott el a PlayStation 4-ből: a konzol ma már 57 országban kapható, február 22. óta a hazai pályának számító Japánban is - itt egyébként 370 ezer PS4-et vittek haza a vásárlók.

Játékból eddig 13,7 millió példányt adtak el, ebből 2,1 millió Killzone: Shadow Fall volt. "Share-ből" 100 millió gyűlt össze a Sony szerint, összesen 3,6 millió gameplay stream indult, és azt is érdemes kiemelni, hogy a PS4-játékosok fele egyben PlayStation Plus-júzer is.

A Sony március 31-ig, az aktuális üzleti évének végéig akart túladni 5 millió PS4-en - ezeket a várakozásokat sikerült jócskán túlszárnyalnia.

Áprilisban jön a Driveclub?

Az éjszaka folyamán kikerült egy tweet az Evolution Studios hivatalos Twitterére, ami a Driveclub megjelenési dátumára célzott: az üzenet szerint április 9-én kerülhet boltokba a régóta várt autóverseny, igaz, azóta már csak egy screenshot árulkodik erről, mert törölték is. Várjuk a hivatalos bejelentést!
33 komment - szólj hozzá!