Hatmilliónál a PlayStation 4

Jól sikerült a japán rajt, gőzerővel robog a PlayStation 4 szekere. Noha a Sony március végéig akart eladni ötmillió darabot a konzolból, már most hatmilliónál jár - valószínűleg régen örültek ennyire a japán cégnél.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#33
#31: Én a generáció váltással vagyok így.
Nekem is max csak 2 év múlva jöhet szóba a ps4 és nem a pénzhiány miatt, hanem mert nem látom még értelmét. :)
#32
#28: Örülök PS sikerének és tényleg jól leírta mit jelent PS szeretet :)
#31
Grat. hozzá, én biztos vagyok benne hogy a PS4ből sokkal többet fognak értékesíteni mint az Xoneból, ennek ellenére iszonyat vérszegény a jelenlegi játékfelhozatal, így nekem majd csak 1-2 év múlva jöhetne szóba a Sony masinája.
#30
#13: Azért mert fájdalmas beismerni hogy van más is, és az is tud jó lenni.
#28
#13: Neked ez a látásmódod. Lehet, te a tej csokit szereted sokan meg az ét csokit vagy akár pont fordítva. Én speciel már az ét csokit. Megvettem X360at és annyira hiányzott KZ meg GOW hogy azt mondtam nem érdekel, ki mit mond 2011ben, lehet gáz a PS3, de nekem akkor is régi meg szokott játékok kellenek PS3 ra és erre jöttek a csodák még mellé Uncharted sorozat, amik meg erősítettek benne, hogy jól döntöttem. Én szerintem nem a grafika jó KZ3-ban sem, ha végig játszod, csak akkor tudod csak meg. Azok a kicsi Japók tudják milyen a szellemvilág. Hiszen nekik több ezer szellemük és azok több tízezer istenei vannak. Védőistenek, az ősök szellemei és a természet szellemei, amelyeket tiszteltek és a mai napig tisztelnek. Mindenüket átszövi a mágikus szokások még képregényeket és filmjeiket is és ezeket jól át tudják adni játékokban is . Nekem magasan jobb játék KZ3mint bármelyik COD vagy BF, de lehet jobb a Halo ez sem érdekelne a multi meg főleg nem . Azért mert tutira az én elvárásaimnak felel meg PS mágikus hangulat világa főleg single módban. Ami a játék zenéiben is érződik és játékmódban is. Ez olyan, mint a Manga füzetek vagy a Marvel comics újság jobb . Szerintem egyedibb világa van PS nek ezért is van: Heavy Rain, TLOUS+DLC je, BeyondTS, Uncharted,GOW, LittleBigPlanet,GT, inFAMOUS vagy van a RAIN, lehet kicsi játék RAIN is, de imádom azt is azzal a különleges szellem világával. Ha fele meg van PS4 re, akkor tudom, mikor kell váltani és marad a meg szokott és elvárt mágikus csoda világ csak felturbózva. hiszen a szellem bennünk él –a gyermeki rá csodálkozó-álmodozó szellem, amit a Play Station ad át :)
#27
Kicsit szomorú vagyok,kicsit sírok is,hogy nem Ps4-et vettem.:-( ;-)
De már mindegy.
Remélem elkényeztet benneteket a Sony jobbnál jobb gémekkel.
Grat. a 6 millióhoz.
#26
Nem lehet már kapni nálunk a tescóban kapucsínos fánkot :(
#25
#13: Sok igazság van abban amit írsz,de én bizok jobban a ps4 ben, mert mindíg jobban sonys voltam.De a forza miatt ruháztam be anno, s most is a xbox onera a ps4 em mellé .Kiválo cucc.De én elfogult vagyok a forzával belátom.A ryset meg a romai kor miatt kedvelem. A kz sinleja nekem is felemás érzetet váltott ki, pedig fanatikus vagyok, de a multija nagyon baba lett.
#24
És még csak most fognak jönni a király exkluzívok.
#23
#21: Próbáltam ôket, igaz nem multiplayerben.

A Gears of war 2-vel olyan 2 órát a 3-mal olyan 4 órát játszottam.
Egész jó volt, de szerintem ha lenne ps3-ra, akkor se venném meg ôket, de tényleg nem rossz játék.

A Halo-val nem sokat játszottam így nem mondok róla véleményt. :)
#22
#13: Egyetértek abban, hogy most még talán jobbak az Xbox játékok, de konzolt nem fél vagy 1 évre vesz az ember, bár én eleve várok a PS4 megvételével minimum 1 évet mert a játékok több mint fele kijön PS3-ra is, aztán majd később pótolom ami kimaradt.
#20
#19: Na erre gondoltam én is. Az elsô komim tényleg nem úgy sikerûlt ahogy akartam.

Én is gondolkodtam egy 360-on, de rájöttem, hogy a forza horizonon kívûl nem nagyon érdekel semmi exclusiv cím rá.
Viszont a forza horizon tényleg nagyon tetszik.
#19
#18: A PS3-at én is utólag szereztem be a 360 mellé valóban az exkluzívok miatt, de igazából ez fordítva is megtörtént volna mivel mindkét platformon vannak olyan címek amik nélkül "nem tudok élni". Aki teheti szerezze be mindkettőt. :)

A cikkhez: szép szám ez a hat milka, már csak pár játék kéne, pl. egy DriveClub nagyon érdekelne minél hamarabb!
#18
#17: Nem pont úgy értettem, kicsit félreérthetô lett.
Inkább úgy mondom, hogy sokan vettek mellé ps3-at az exclusiv címek miatt.
#17
#15: "most meg a legtöbb sír, hogy miért nem ps3-at az exclusiv símek miatt."

Jézusom, ilyen elcseszett fanboy dumát rég hallottam...
#16
#15: *vett az exclusiv címek miatt
:D
#15
#13: Talán mert nem a jelent nézik, hanem a jövôbe gondolkodnak.
Ez volt a 360-nál is az elején, most meg a legtöbb sír, hogy miért nem ps3-at az exclusiv símek miatt.