Metal Gear Solid 5 - jöhet a PC-s verzió?

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 5.
  • Hír
Link másolása
Noha a Metal Gear Solid két felvonásban érkező ötödik részét kizárólag konzolokra jelentették be, Hideo Kojima nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy PC-s változat is készüljön a folytatásból.

A március 20-án megjelenő Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes és a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain ugyan kizárólag PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra van bejelentve, egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy később lesz belőlük PC-s verzió is.

Hideo Kojima a GameSpotnak nyilatkozott erről: "PC-n kezdődött minden, eredetileg PC-s játékokat csináltam. Egy ideje már nem akarom a játékaimat különböző platformokhoz kötni, szóval ha az emberek akarják, mindenképpen meg szeretném csinálni a PC-s változatot is - persze ez nem hivatalos bejelentés."

A Metal Gear-sorozat legutóbbi tagja, a Metal Gear Rising 11 hónapos késéssel ugyan, de PC-re is megjelent.

16.
16.
FrankBlack
#12: OFF: Nem tudom mi történt itt, de azt igen, hogy ezen az oldalon az OFF-olás mindennapos hosszú évek óta (amióta olvasom az oldalt) és eddig ez soha nem volt gond=ezért nem volt szokás moderálni. Néha (sokszor) még akkor sem amikor már ment a személyeskedés, sértegetés, anyázás, rasszista megjegyzések, trágár szövegek, és politizálás. Sok esetben még ekkor sem történt moderálás korábban, amikor már aztán tényleg kellett volna. Valószínűleg ezen akarnak változtatni, ezt én díjazom, örülök neki, és szerintem nagyon helyes. Azonban azt sajnálnám ha átesnének a ló túloldalára, és pl. már csak az OFF-olás miatt is moderálás lenne, mert az itt évek óta bevett szokás. Sokszor elindul egy jó beszélgetés, vagy kulturált vita, még ha nem is éppen a hír témájába vág. Ezeket kár lenne moderálni szerintem, addig amíg csak OFF, de nem történik sértegetés, személyeskedés, és egyéb durva, fent említett dolog. De még egyszer mondom: nem láttam mi volt a moderálás előtt a hsz-ok tartalma, és nem akarok beleszólni a modik dolgába, ez csak egy vélemény :)

Elnézést az OFF-ért :)
15.
15.
PrimYaz00
#14: mint mondtam kevesebb moderátor kéne, ugyanis semmi csúnya nincs abban amit írok :)
14.
14.
PrimYaz00
13.
13.
JcGross
Örülnék neki. Nem mintha el lennénk árasztva sunyulós címekkel, bár pont az utóbbi időben két, azaz kettő darab ilyen cím is megjelent! (Blacklist és Thief)
12.
12.
JackBauer
Jöjjön is PC-re.

OFF: gondolom azért moderált mert talán offoltunk, bár ez esetben nem értem az első komment moderálását, mert az abszolút a témába vágott, sőt így már nem is értem az egészet, elmagyarázhatná a modis man :D
11.
11.
PrimYaz00
jó volna, mert a rising után megnézném, hogy milyen is az eredeti történetű játék, úgy is annyian hypolják itt az oldalon

off: a moderátor nemnormális ? :D
10.
10.
JackBauer
9.
9.
Necreon
Persze, Kojima ezt elmondja mindig, aztán mikor is volt utoljára Metal Gear Solid PC-re?
5.
5.
Cristiano
4.
4.
JackBauer
3.
3.
Cristiano
2.
2.
biohazard rex
1.
1.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...