Skywind - itt kezdődik a kaland

Bizonyára sokan emlékeztek még a Morrowindben eltöltött első órákra, melyek Seyda Neenben játszódnak. A The Elder Scrolls V: Skyrim egyik legígéretesebb modjának előzetese pont ezt a helyszín mutatja most be.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#13
Az előző projekt nem volt valami sikeres, ez jól néz ki de nem várok túl sokat. Pláne nem a közeljövőben.
#12
#9 Igen, még saját készítésű karakter szinkronokat is hallgathatsz, mivel ha jól emlékszem a sima morrowind-ben nem volt dialógusok alatt hangok de javítsatok ki :D
#10
Megszámlálhatatlan órát öltem a Morrowindbe, az egyetlen problémám vele manapság a kezelőfelület, ami felett kicsit eljárt az idő. Ha ez a mod tényleg olyan nosztalgikus élményeket kelt majd, mint ez a rövid teaser, akkor megint beleszalad majd az a 300 óra, mint a második karakterembe. :D
#9
Végre potolhatom a 3. részt
Amugy a helyszín mellett a storyt is végig nyomhatjuk ?
#6
Igen, a harcrendszer is a skyrimből van, szóval ez tökéletes lesz :)
#5
Morrowindnek sztem sem a grafikájával van a baj. Én azt remélem, hogy ez a mod a harcrendszert is frissíti, mert mai szemmel az az egyetlen gyenge pontja.
#4
Szerintem a Morrowindnek még ma is vállalható grafikája van, hangsúlyozom SZERINTEM, ráadásul ott van a Morroblivion ami ugye az Oblivion szintjére húzza fel a látványt. Akik ezekkel a játékokkal játszanak úgysem a csili-vili grafika miatt teszik. Persze azért tök jó, hogy csinálják, de ehelyett inkább elkészíthetnék az Arena és a Daggerfall felújított változatát. Hozzátenném nekem azoknak sem a grafikájával van bajom hanem a kezelhetőségével. Ha a két nagy öreg kapna egy modern kezelőfelületet és akár csak egy Morrowind szintű látványt, akkor újfent feladnám hosszú hónapokra a szociális életemet.
#3
Szerettem a Morrowindet, csak sokat nem értettem belőle akkoriban, a Skyrimmel még nem sikerült annyira megbarátkoznom, de az Oblivion az egyik legnagyobb játékos élményem, módokkal együtt több száz órát öltem bele.
#2
ezt vártam mindig..az öcsém (15 éves) rengetegszer végigtolta mind a skyrimet, mind az obliviont, de korából adódóan megértem hogy akármilyen kíváncsi volt a morrowindre, azt már nem akarta a grafika miatt..ez most számomra csodálatos hír:)
#1
De csodaszép elképesztően tetszik:)