Killzone: Shadow Fall - jön az Insurgent Pack

Áprilisban kibővül a Killzone: Shadow Fall multija, az Insurgent Pack egy új karakterosztályt, három képességet, három fegyvert és két friss játékmódot tartalmaz majd. A vadonatúj térképekért nem kell fizetnünk.

Április folyamán válik elérhetővé az Insurgent Pack a PlayStation Store-ban, a csomag egy teljesen új kaszttal bővíti a felhozatalt. Az Insurgent osztály két egyedi képességgel rendelkezik: hackel és lop. A meccseket csupán egyetlen pisztollyal kezdi, ám a lelőtt ellenségek fegyvereit felszedheti, így folyamatosan bővül a repertoárja.

Ezen felül a The Scout, a Support és az Assault kaszt is kap egy-egy új képességet, valamint három új fegyver is a csomag része lesz. A Killzone 2 és 3 klasszikus gépkarabélya, az M82 visszatér, de itt lesz az L512 SMG Pistol és a Sta14 Rifle.


A single playerhez elérhető lesz az Elite mód, az eddigi legnagyobb kihívást nyújtó nehézségi szint. Az Insurgent DLC-ben új gyűjthető extrákat, és egyéb, a testreszabásban bevethető finomságokat is találunk.

Az Insurgent DLC egyébként 9,99 dollárba fáj majd, ám már elérhető két új térkép, a The Cruiser és a The Hangar, amik teljesen ingyenesek. Csekkoljuk le őket egy-egy videó formájában:


8 komment - szólj hozzá!