Killzone: Shadow Fall - jön az Insurgent Pack

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 6.
  • Letöltés
Link másolása
Áprilisban kibővül a Killzone: Shadow Fall multija, az Insurgent Pack egy új karakterosztályt, három képességet, három fegyvert és két friss játékmódot tartalmaz majd. A vadonatúj térképekért nem kell fizetnünk.

Április folyamán válik elérhetővé az Insurgent Pack a PlayStation Store-ban, a csomag egy teljesen új kaszttal bővíti a felhozatalt. Az Insurgent osztály két egyedi képességgel rendelkezik: hackel és lop. A meccseket csupán egyetlen pisztollyal kezdi, ám a lelőtt ellenségek fegyvereit felszedheti, így folyamatosan bővül a repertoárja.

Ezen felül a The Scout, a Support és az Assault kaszt is kap egy-egy új képességet, valamint három új fegyver is a csomag része lesz. A Killzone 2 és 3 klasszikus gépkarabélya, az M82 visszatér, de itt lesz az L512 SMG Pistol és a Sta14 Rifle.


A single playerhez elérhető lesz az Elite mód, az eddigi legnagyobb kihívást nyújtó nehézségi szint. Az Insurgent DLC-ben új gyűjthető extrákat, és egyéb, a testreszabásban bevethető finomságokat is találunk.

Az Insurgent DLC egyébként 9,99 dollárba fáj majd, ám már elérhető két új térkép, a The Cruiser és a The Hangar, amik teljesen ingyenesek. Csekkoljuk le őket egy-egy videó formájában:


5.
5.
Pasallusz
#3: van benne fejlődési szint :)
4.
4.
kristof97
#3: Tuti, hogy van. A 3ban volt, valószínűleg itt is van.
3.
3.
norbio
Szevasztok en most akarom megvenni de azt akarom kerdezni hogy a multiban van-e szint mint pl Codban vagy a Bf ben. Koszonom
2.
2.
ikaralyos01
A single Elite módnak nagyon örülök. Nem mintha könnyű lett volna a játék de így újra végigtolom, valószínűleg vért izzadva :D
1.
1.
Cristiano
Ezt most van pénzem akkor megveszem majd :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...