Úton az új Angry Birds

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 9.
  • Teaser
Link másolása
Noha még a stellás epizódról sem tudunk sokat, a Rovio máris elkezdte teaselni a következő, valószínűleg kevésbé lányos Angry Birds-részt is. Az első videó középkori fantasy tálalásra utal.

"Perhaps the most Epic soft launch ever - whatever that means!?"

Így vezeti fel az alábbi teaser videó a következő Angry Birds-játékot, amiben egy lovagi páncél mögül a sorozat hírhedt vörös madara kukucskál kifelé mérges szemekkel. Bár a játéknak még a címét sem tudjuk, nagyon valószínű, hogy az új rész középkori fantasy körítést kap, erre utal egyébként a Rovio 2014-et köszöntő kisfilmje is.

21.
21.
Stiw
20.
20.
GAMEROD
Vannak olyan majmok akik ezért fizetnek? 1993-ban el tudnám képzelni de most?
19.
19.
petred
#18: Jaja teljesen igazad van :)
18.
18.
#12: Mégis miért érdekel mások véleménye? A mainstream, popkultura mindig is gagyi volt, (hogy ne kelljen megint a Bieber fiút emlegetnem)... Igazábol tojok a madarakra (haha).
17.
17.
petred
#14 +1
16.
16.
petred
Nem tudom te hol élsz, de hogy nagyon egyszerű és régies emberek laknak arra az biztos. De igazából mindegy, nem a számokon volt a hangsúly.
15.
15.
Gorrister
14.
14.
Gorrister
#12: Meg kérdezel 10 embert az utcán abból 9-nek biztos van okostelefonja (én vagyok a tizedik akinek nincs). Ugyanebből a 10 emberből jó ha fele játszik videojátékokkal.
10 emberből 10-nek biztos van pénze kifizetni ezt játékot mert ingyenes, míg a Last of Us megvásárlása azért nyomot hagy a pénztárcában.
Na akkor a kettő közül vajon melyiket fogják jobban ismerni? Ugye hogy ezt a madaras baromságot.
Rejtély megoldva.
13.
13.
#12: Javítanám: megkérdezel az utcán 10 embert abból 2-3 fogja csak tudni, hogy mi az angry birds, és 0 aki azt, hogy mi a Last of Us.
12.
12.
petred
#9 Igen tisztában vagyok azzal, hogy rengeteg díjat nyert és pénzt is sokat termelt. Nyilván. De akkor sem kapott annyi figyelmet, mint mondjuk egy Angry Birds. Megkérdezel 10 embert az utcán, abból 9 tudni fogja hogy mi az a Angry Birds. De ha megkérdeznénk mondjuk hogy mi az a Last of us, 2-3 tudná csak. És ezt nem tartom igazságosnak, mivel a TLoU-ban 20x több munka van.
11.
11.
Norbiii
10.
10.
adam6751
#4: Akkor nem töltöd le. Elvégre ingyen van, nem? Akkor mi a probléma? :)
9.
9.
#4: Azt ne mond hogy Last of Us nem kaszált milliókat. Vagy hogy nem nyert el számos év játéka díjat. Nem kell ennyire kifordulni, amikor tudni lehet, hogy a játszó korosztály 10-18 éves, valamint a legtöbben még pénzt se fordítanak a játékra.
Ez kb olyan mintha Justin Bieber-t akarnád Bob Marleyval összehasonlítani.
8.
8.
PeterGriffin
#6: te direkt csinálod vagy tényleg ennyire fogyi vagy?
7.
7.
Norbiii
Én szeretem ezeket a játékokat. Viszont annyi kritikával illetném, hogy bár nem játszottam sokat velük, de amit levettem, hogy be kell mérni a terepet, és a madarakkal kell úgymond lőni, és borítani...! Nos ott a Star Wars, ahol ugyanez van, de szerintem jobb lett volna, ha az elejétől fogva úgy csinálják meg, mint egy paródiát, tehát teljesen SANDBOX jelleget adtak volna a játéknak, és akkor szerintem eléggé mókás lett volna, hogy a madárral kardozunk, és császkálunk, legyőzve a madár Vader-t. XD
6.
6.
Cristiano
kicsit már unalmas ez madár
4.
4.
petred
Nekem már elegem van ezekből a madarakból. A könyökömre nézek és Angry Birds-öt látok. És ez annyira szomorú, hogy ilyen alacsony költségvetésű, egyszerű játék ilyen sikereket ér el. Miközben egy Last of Us-ból elkel pár millió, és aki nem gémer, azt sem tudja hogy mi az...
2.
2.
markoci555
Én még mindig az első részt viszem :D a többire rá se néztem még
1.
1.
StageHUN
Mar az Angry Birds -oket is ugy adjak ki, mint a CoD -okat vagy a Bf -eket... :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...