Szép prémiumot tett zsebre Bobby Kotick

Az Activision Blizzard igazgatótanácsa hatalmas bónuszt ítélt oda a cég vezérigazgatójának, Bobby Koticknak, annak ellenére, hogy a bevétel csökkent. Az úriember tavalyi, "újjáépítő éve" miatt érdemelte ki a prémiumot.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#38
#29: #29: Már miért lennék irigy erre a gyökérre ? Persze, részben igazad van, elfogadnám a milliárdjait mint minden egészséges ember, de én akkor sem kutyulok be egy ilyen senkiházi alaknak és mosdatom a gusztustalan üzletpolitikáját csak mert egy lepukkant apakomplexusos gyökér vagyok aki instant felnéz az utcán vele szembejövő első gyorsan és könnyen meggazdagodott takonyra.

Egyébként, hogy kérdésedre válaszoljak, bizony ezért regisztráltam. Egyszerűen nem tudtam szó nélkül hagyni ezt a undorító szerecsenmosdatást. Máskor is néha olvasgatom a hozzászólásokat, de sajnos egyre több helyen veszem észre, hogy az ilyen gusztustalan szar alakokat az alsóbb néprétegek mostanság félistenségekhez hasonlítják és azonnal megbocsátják nekik minden jogi és erkölcsi bűnüket amit a meggazdagodás céljából követtek el.

A nemzetiszocialisták pedig megfosztották a zsidó származású német állampolgárokat vagyonuktól, hogy később azt a fegyverkezésbe öljék.
Eközben a német vezetés nagyja kényelmesen töltögette mindennapjait berchtesgadeni körülmények között.
Mindez megtörtént, ugyebár ez élet rendje, fel sem foghatom, hogy miért történt meg a nürnbergi per.
Ennyit az érvelésedről.

A magánéletemhez meg semmi közöd, pubikám.

#29: Meh. Bernard Madoff is sikeres üzletember volt.
#37
#36: Elképzelhető, hogy vannak kivételek, de úgy gondolom általánosságban úgy van ahogy írtam. Pl futni is tudunk mindketten, mégsem lehettünk volna soha olimpiai bajnok sprinterek, mert genetikailag nem vagyunk rá alkalmasak, ha azok lettünk volna, az időben kiderül és úgy építjük az életünket. Az én környezetemben senki nem lett multimilliomos, pedig mindenki szeretett volna, de az emberek 99.9%-ban nincs meg az a plusz ami ehhez kell, akiben megvan, az viszont sokra is viszi. A facebook kreálójával kapcsolatban annyit, sokszor a legegyszerűbb ötletekkel is milliárdokat lehet keresni, de többek között ez különbözteti meg a zsenit az átlagembertől, hogy a zseninek jön a brilliáns ötlete és azt meg is tudja valósítani, az átlagember meg csak gondolkodik, hogy miből lehetne meggazdagodni, de nem jut eszébe semmi használható, semmi olyasmi ami számára megvalósítható. Szóval nem gondolom, hogy akárki könnyen milliárdokat tudna keresni, csak nem akar, aki nem keres sok pénzt, az azért van mert nem képes rá.
#35
#32: Ez nem döntés kérdése, hogy az ember mindenkin átgázoló karrierista milliomos lesz, vagy szerényen élő erkölcsös ember, ez embertípustól, beállítottságtól függ. Egy átlagember nem tudná ugyan ezt Kotick után csinálni, mert nincsenek meg benne azok a képességek, amik ekkora sikerehez szükségesek, erre születni kell. Azon ritka emberek viszont akik erre születnek, valószínűleg mind sokra is viszik.
#34
#32: Szomorú ha tényleg így gondolod. Azért a két filmet nézd meg, hátha változik valamelyest a véleményed.
#31
#21: Van igazság abban amit írsz, de abban is, hogy élhetnénk jobb körülmények között is (mindenki), ha az így gondolkodók eltűnnének a Földről! Nem rossz érzés egy kicsit sem, hogy általad is kevésbé élhető hely ez a bolygó? Én felfogom, hogy miért van szükség erkölcsre és tisztességre, Te nem. Nézd meg ezeket és utána írj inkább normálisan privátba ha késztetést érzel rá.

http://www.youtube.com/watch?v=KphWsnhZ4Ag
http://www.youtube.com/watch?v=giSe_XdnPts

#27: Nem sok, és pont emiatt tartunk itt ahol!
#28
Na mivan wannabe milliárdos nyomorék prolik, apucit látjátok ebben a gusztustalan gnómban, azért szopkodjátok a kis rózsaszín makkját ?
Más okot igazán nem látok rá, mert hogy ez a takonypóc egy fillért nem termelt életében, az biztos.
#27
#17: De szerinted az emberek hány százaléka tenne mást, ha abban a helyzetben lennének ahol Ő?
#26
ez van a pénz 99 %-a az 1 % kezében van.
hogy robbana fel ez a kurv@ bolygó, a sok szerencsés milliárdosaival.
#25
u jelly bro?
#23
NorbiiiModerátor
#22: Picit normálisabb hangnemben ha kérhetem, köszönöm! Én semmilyen csábításról nem írtam, csupán arról, hogy akinek ennyi pénze van (brutálisan sok!) annak élete végéig nem lesz semmi anyagi gondja, és ha nekem lenne ennyi, akkor az tuti, hogy segítenék, gondolom Te is segítenél ennyiből! :)