Az első részletek a Mafia III-ról?

Az Actorsaccess oldalán feltűnt bejegyzésben számos érdekességet megtudhatunk egy, a Take-Two gondozásában készülő, bejelentésre váró produktum karaktereiről. A jelek a Mafia harmadik részére utalnak.

Habár a 2K Czech két irodáját az év elején összevonták, s a kulcsfejlesztőket Kaliforniába költöztették, nagy eséllyel már készül a Mafia III. Hogy hol és melyik brigád kalapálja, azt még nem tudni.

Az Actorsaccess.com oldalán mindenesetre egy olyan bejegyzés született, amely a Take-Two bejelentésre váró projektjének karaktereit részletezte. A posztot azóta eltávolították, de a lényeg megmaradt. Lehetséges, hogy a Mafia III főszereplőivel van dolgunk?

Franklin: Louisianában született félig afroamerikai, félig kaukázusi férfi, aki a húszas éveinek elején jár. Árva, viszonylag korán szembesült a déli államokban fellelhető rasszizmussal. Mikor a második világháborúból hazatért, bűnözésből tartotta fenn magát, de mind a fehérek, mind a feketék közösségében kívülállóként tekintettek rá. Franklin azonban hűséges azokhoz, akiket a "családjának" tekint. Okos és erős, jártas az utcai harcokban. Franklin bármi áron be tudja fejezni a rá bízott munkát.

Tony: Szintén Louisianában született, olasz származású, harmincas éveinek elején járó férfi. Makulátlanul öltözködik és ápolt megjelenésű. Mestere a számoknak és a statisztikáknak, képességét a helyi sportfogadásokban kamatoztatni tudja. Tony nem egy tipikus gengszter, aprólékos és lelkiismeretes. Csendes viselkedése nem tesz jót a szociális kapcsolatainak, de a valóságban nagyon ért az erőszakhoz, pont a jelentéktelen kinézete teszi veszélyessé. 

Mickey: Louisianában született, olasz származású fiatalember, aki éppen kilépett e tinédzserkorból. Átlagos testfelépítésű, szószátyár figura és szeret nagyokat mondani. Azt hiszi, hogy magasabb pozíciót foglal el a bűnözés hierarchiájában, pedig csak egy piti gengszter. Amikor szembesül ezzel, úgy viselkedik, mint egy hisztis kamasz.

Ha a bejelentésre váró cím tényleg a Mafia III-at takarja, akkor már leszögezhető, hogy a játék a második világháború után, Louisianában játszódik. Mocsarak, rasszizmus, jazz, vudu és minden más jellegzetesség visszaköszönhet.

15 komment - szólj hozzá!