A High Moon Studios is Call of Duty-n dolgozik?

A találgatások szerint a High Moon Studios fejleszti az idei Call of Duty-játék PlayStation 3-as és Xbox 360-as változatát. Erre több jel is utal, egyebek mellett néhány álláshirdetés...

Újabb pletykák ütötték fel a fejüket az idei Call of Duty-epizód kapcsán: az már ugye biztos, hogy az idei felvonást a Sledgehammer készíti, azonban a találgatások szerint a High Moon Studios fejlesztheti a játék PS3-as és Xbox 360-as változatát.

Erre több jel is utal, és ezek főleg álláshirdetések. Az egyik szerint például a High Moon "egy nagyobb kaliberű FPS-en dolgozik PS3-ra és Xbox 360-ra", míg egy másikban az olvasható, hogy előny, ha a leendő munkatárs tapasztalt a Call of Duty-játékokban is használt pályatervező, a Radiant Engine használatában.

A "nagyobb kaliber" kapcsán csak a Call of Duty-ra tudok gondolni, és a platformlista alapján is csak az új rész portja jöhet szóba. A High Moon eddig főleg adaptációkat készített, több Transformers-játéka is volt, és a tavalyi Deadpoolt is ők készítették, valószínűtlen, hogy az Activision valami hatalmas feladattal bízta volna meg őket. Ráadásul a csapatnál nemrég leépítések voltak, ami azt sejteti, hogy a srácokat mezei portolásra álltak át - az új Transformers-t sem ők csinálják.

Az idei Call of Duty egyébként állítólag egy újabb Modern Warfare lesz.

17 komment - szólj hozzá!