Kojima szívesen csinálna Silent Hillt

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 14.
  • Hír
Link másolása
Hideo Kojima tegnap kimerítő videointerjút adott, méghozzá úgy, hogy a rajongók is tehettek fel kérdéseket neki. Mesélt a Metal Gear Solid kezdeteiről, és arról is, hogy szívesen csinálna Silent Hill-játékot.

Itt a hétvége, szabadíts fel egy órát, hogy megnézhesd ezt a videointerjút - érdemes! Hideo Kojima válaszol Geoff Keighley és a rajongók kérdéseire, és egy sor érdekességet is elárul magáról és a játékairól.


Elmondja például, hogy az eredeti Metal Gear Solidot úgy fejlesztették, hogy senki - még Kojima sem - várta tőle, hogy sikeres lesz anyagilag, ezért nem is volt megkötve a készítők keze: a fantáziájuk szabadon szárnyalhatott, és nem kellett a jól bejáratott dolgokat alkalmazni csak azért, hogy meglegyen a várt bevétel.

Azt is elárulta, hogy szívesen dolgozna egy Silent Hill-játékon, és reméli is, hogy ez összejöhet a jövőben, de hozzátette, hogy fel kell rá készülnie, mert eléggé félős...

Kojimáék egyébként most a Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes jövő heti premierjére készülődnek - InGen már játszik a játékkal, azóta nem is tud másról beszélni.

14.
14.
GAMEROD
#4: Nem sokat vesztettél vele. Annyira felejtős játék lett hogy még a megjelenéséről se tudtam, ráadásul mások készítették.
12.
12.
BloodyDeath
Na erre beneveznék. Egy új Silen Hill a mestertől.
MGS V-re is nagyon kiváncsi vagyok.
11.
11.
thelegendary
Csinálja csak... mert ha csak belegondolok az elmúlt 10 év termésében SH fronton, a síró görcs fog el :P
10.
10.
DON GONDOCS
A Silent hill az utolsó túlélő horror sorozat ami nem ált be a sorba. Nincs benne multi meg skill marhaságok. Kicsit elhanyagolták ezt a sorozatot is mint az Alone in the darkot.
9.
9.
aRkye
Számomra már nagyon elhalványult a Silent Hill fénye. Rég nem olyan beszippantós, mint volt, de gondolom, hogy Kojima bá' rendbe tudná rakni a dolgokat.
5.
5.
Exorcist
Tisztelem s becsülöm Hideo Kojimát. Ő egy zseni. Ha pedig megadatna neki az a lehetőség hogy csináljon egy Silent Hillt, én tuti vevő lennék rá. Sajnos az utóbbi Silent Hill részek nem azt a színvonalat képviselik amit a sorozat első és második része képviselt.
4.
4.
bodortamas1
Csak jöjjön PC-re is, ez az egy kérésem van, ha már a Silent Hill Downpour nem jött.
3.
3.
caligulanero
lassan inkább az lesz a kérdés, hogy Kojima mit nem akar csinálni.
2.
2.
Raam989
Na azt nagyon adnám, ha végre egy profi kezei közé kerülne a folytatás... Az, hogy fél, az csak jó lehet, mert így jó eséllyel tényleg para lesz a játék.
1.
1.
Cristiano
biztos jó Össze tudná hozni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...