Teaseren a Fallout Lost/Found

Ha az új Fallout-játékot nem is nagyon akarják bemutatni, rajongói filmekből azért akad bőséggel: ilyen lesz a Fallout Lost/Found is, aminek a minap kaptuk meg a teaser trailerét.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#9
Lehet amatőr filmet JÓL is csinálni, ha tudják, hogy hol van a saját határuk és meg se próbálják átlépni (pl. Rise of the Fellowship zseniális film), de legtöbben átesnek a ló túloldalára...
Lehetne csinálni pl. egy csöves kis faluban játszódó vígjátéksorozatot az emberek mindennapjairól, ahogy a múltból fent maradt foszlányokból felépítették a saját kultúrájukat (Fallout Tactics technokratái pl. a hatalmas Sony istent imádják).
Ehelyett epikus kell, meg lövöldözés, meg... Ez a mostani is, inkább lehetne STALKER, mint Fallout, de annak is gyenge.
#8
nagyon fasza :D
#7
Hab
#5: Szerintem a Nuka Break és a Fallout: Lanius is jó volt. Nyilván korlátoltak az anyagi lehetőségek a fanfilmeknél, nem szabad olyan magasra tenni a mércét mint egy profi studiónál.
#6
#4: +1
#5
Falloutból filmet amatőrök nem tudnak készíteni egyszerűen.. elsütik ezeket a gagyi dolgokat, hogy mindent átvisznek a filmbe(tárgyak, helyek, ghoulok stb..), meg olyan dolgokat beszélnek ami a játékban van, és ennyi. Abszolút nem eredeti és, baromi szánalmas :D De ugyanez volt a mortal kombat sorozatban: ott is volt kano, sonya, jax, meg minden aminek kell lennie, és mindennek ugyanúgy is kellett történnie mint a játékokban(jaxnek legyen vörös szeme, meg mittudomén már). Egyszerűen nem tudnak ötlettel előállni és akár teljesen újragondolni a dolgokat, és a régi szereplőket akár csak valamilyen utalással megemlíteni.
#4
Hab
#1: Szerintem a teaser alapján kár leírni
#3
Szerintem baromi nevetséges, ahogy ez a fénylő hajú, oda nem illő nőcike sétálgat a műanyag puskájával. Ha Fallout, ha nem, ez szerintem totál röhejes, mindegy milyen történet van mögötte.
#2
tetszett videó : )
#1
Hát nekem ez felejtős.
Meg kéne végre értenie ezeknek az önjelölt filmeseknek, hogy attól, hogy valami posztapokaliptikus még nem lesz Fallout. Hiába vannak romok meg atomvillanás és hiába van PipBoy a főhős kezén ez a teaser egy szikrányi Fallout hangulatot sem árasztott.
Szerencsére ott van a Nuka Break sorozat ami überkirály volt és méltó volt a Fallout névhez, annál jobbat úgysem nagyon fognak csinálni.