Így kezdett a Need for Speed-film a kasszáknál

Nem sikerült a legjobban a Need for Speed-film rajtja, Amerikában a nyitóhétvégéjén csak a harmadik helyet zsebelte a jegyárbevételeket összesítő toplistán. Mr. Peabody menőbb volt.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#26
#24: Na mert az a gyökér aztán sok filmre mondott jót...
#24
Nem mintha nagyon meg akartam volna nézni, de Szirmai csak megerősített, rá se pillantok
#23
#17: Én is elmegyek megnézni, az NFS film előtti trailerek között ezt is mutatták a moziban, elég szép effectek lesznek benne.
#22
#20: Bocsánat, rosszul fejeztem ki magam! Első rész(movie) alatt a 1998-as Godzilla filmet értettem, de még így sem teljesen helyes, mivel most olvasom éppen, hogy ez nem egy remake, hanem egy reboot.
#21
#13: Egyetértek, ezek egytől egyig pocsék alakításai, de szerencsére bőven volt jó is neki. Elég csak a legfrissebb Pain & Gain-re gondolni, az egy haláli film :)
#19
#2: A Godzilla-t már csak Bryan Cranston miatt is érdemes lesz megnézni + szerintem az első rész sem volt olyan rossz, sőt...
#18
Abszolút nem vártam ettől a filmtől semmit se, lehet ezért is, de nagy meglepetésemre nagyon pozitívan csalódtam benne. Alaptalan amikor lehúzzák igen is jó film lett. A történet nem rossz, viszont a hangok, a hangulata, méreg drága kocsik stb nagyon rendben van. Abszolút megérte rá jegyet venni. 8/10 nálam. :)
#17
#3: Amennyire nem tetszett az amcsi kapcsi 1. Most legalább annyira várom a kettőt. Jó lesz az. De inkább a tél katonája miatt nézem, mert érdekes a boss.
#16
A grand budapest hotel legalább jo film.
#15
felegyiModerátor
Nem is tudtam hogy "Jesse" az NFS szereplője... meglessük!
#14
#13: A The Hapening szerintem nem is olyan rossz. :)
#13
ScooModerátor
#11: The Happening, Max Payne csak, hogy kettő rossz filmet mondjak.
De sokan idesorolnák biztos A majmok bolygóját is :)
#12
#8: Azért remélem hogy a dinobotok (köztük Mogorva, a kedvenc dinobotom) nem a "rossz" oldalon fognak állni. Inkább legyen az eredeti mesék feldolgozása a film. Amúgy a Trailer nagyon ütős, permier napon elmegyek megnézni.
#11
10. Ok, köszi. Mondjuk számomra Wahlberg a garancia, hogy rosszabb tutira nem lesz. Én még őt rossz filmben nem láttam.
#10
#9: Szerintem így sokkal jobb lesz a film. A régi részek főszereplő gyereke akit nem tudom hogy hogy hívnak nekem nem tetszett, szerintem nem illet ő ehez a filmhez. Végre a rendező ha egyáltalán ugyan az mint a többi részé, eldöntötte, hogy mit akar, és nem azt a vonalat követte mint eddig, hogy hol vígjátékvolt a film, hol pedig akciófilm.
#9
3. Ne nagyon merd dicsérni, mert mindjárt jönnek a haterek, és elmagyarázzák mekkora gondok vannak az ízléseddel.

Nekem is bejött a film. Halálos iramban sorozatot kivéve, nem nagyon nyalják ki a hátsónkat ilyen filmekkel. Ráadásul egy jóformán nulla storyval rendelkező játékból hoztak ki első nekifutásra olyan valamit, amire mások képtelenek voltak, pedig adott volt a tökéletes story, mégis borzalmas lett a megfilmesítés. Itt egy fanatikus mindennel találkozott, ami a játék védjegye – luxusverdák, őrült hajsza, zsaruk, trükközés, játékból kiemelt pályák. Még a story is elég tűrhetőnek mondható, igaz az elején mikor megláttam a 3 Agerat, rögtön tudtam, hogy miről is fog az egész film szólni. Igaz azért volt néhány meglepetés is, amit nem vártam volna. Legnagyobb pofa akkor is Michael Keaton volt, rég nem láttam őt filmben, de nagyon bírtam a karakterét.

8. jó téma. Már akartam is valakitől kérdezni, hogy miért lett az eredeti gárda lecserélve? Nem tudom, valahogy nekem a humor passzolt az akcióba, de így ahogy látom egy eléggé halál komoly Transformers movie lett az új cél.
#8
Egy kis érdekesség annak aki még nem látta volna. https://www.youtube.com/watch?v=U4UexCvlAd4
#7
A harmadik hej is jó.