Ultra Street Fighter IV - Decapre elszabadul

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 17.
  • Hír
Link másolása
Az atlantai Georgia-ban rendezett Final Round 17 eseményen a Capcom végre leleplezte a Super Street Fighter IV: Arcade Editiont váltó Ultra Street Fighter IV utolsó új karakterét, aki nem más mint Decapre!

Mit érdemes tudni a leányzóról? A néhai Shadaloo bűnszervezet vezetőjének, Bisonnak személyes testőrségének, a Dollsnak egy tagja. Egy az agymosott gyilkológép lánykák közül, akiket Cammy kiszabadított Bison nyomása alól, ám a sorsuk az SSFIV OVA-ig ismeretlen volt, és csak kevesek kerültek elő.

 

Decapre (azaz December) az utolsó új karakter az USFIV felhozatalában, a német monstrum Hugo, elválaszthatatlan alulöltözött, kétes megélhetési formát sejtető Poison, az afrikai kapuérás szépség Elena, és a kegyetlenségéről elhíresült ex-kiképzőtiszt, Rolento mellett.

Combofiend, a profi játékosból Capcom- alkalmazottá avanzsált, és pár kombó erejéig bemutatja az új hölgyemény tudását, illetve egy 10 perces videóban körbejárja az IGN-el, amit tudni érdemes róla: karmokkal, teleportálással operál, és kifejezetten az offenzív, gyors beállítottságú játékosok számára lett tervezve.

 

Az Ultra Street Fighter IV júniusban jelenik meg Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra, illetve augusztusban PC-re. Tartalmaz visszamenőleg mindent a korábbi kiadásokból (beleértve a skin DLC-ket is), 5 új karaktert, online training módot, új pályákat, új trialokat, teljesen újrabalanceolt karaktereket és feature-öket hoz, úgy mint a Red Focus és az Ultra Combo Double.

 

15 dollárért upgrade-elhet aki konzolon boldog tulajdonosa az Super Street Fighter IV-nek vagy az Arcade Edition-nek, PC-re pedig immár az örök vadászmezőket járó (vagy a pokolban égő) Games for Windows Live helyett Steamworks-támogatással kerül forgalomba 40 dollárért, az SSFIVAE-tulajoknak az ígéretek szerint szintén nyomott áron, ám a váltás miatt külön játékként.

Szöveg: Necreon. Köszönjük!

10.
10.
Csabb
#9: Gouki tényleg egyenlő Akumaval.

http://streetfighter.wikia.com/wiki/Akuma - itt azt írják, hogy a Capcom USA ki akarta emelni a karakter démoni voltát, ezért változtatták lokálisan Akuma-ra (悪魔) a nevet, ami ördögöt jelent.

9.
9.
kredencferenc
#8: Kedves gamer társam. Elmondanám neked, hogy Gouki és Akuma két különböző karakter (mások a kombóik bizony),mint ahogy Ryu meg Evil Ryu is két különböző karakter én meg valószínűleg már akkor az SF-et nyomtam a kocsmai pénzbedobós gépen amikor te még kiskanállal etted a tejbepapit az etetőszékben. Tehát egy halvány gőzöm azért csak van a dologról. :)
8.
8.
Necreon
#7: Ha követted volna a híreket, több mint fél éve tudni lehetett hogy női karakter lesz, aki bár az SF univerzum része (tehát nem teljesen új karakter), de sosem volt még játszható.

Goukiról meg annyit, hogy japánban hívják így Akuma-t, aki viszont már az öt évvel ezelőtt megjelent alapjátékban is bent volt. Akinek ennyire halvány gőze sincs a dolgokról, az csak ne toporzékoljon.
7.
7.
kredencferenc
Na tessék, kapunk egy újratextúrázott Cammy-t. Semmi Gouki vagy Eagle? Mondtam én, hogy tökön is szúrhatják magukat. Nálam most végképp befürödtek!
6.
6.
salaxx
5.
5.
Necreon
#4: Na igen. Arcade Edition-el közelítek az 1100 órához steam szerint. Nem mondanám hogy unalmas.
4.
4.
Dr. Zaius
Jöhet!
Én már csak új skinekért megvenném újra! SNES időszakban is megvolt az összes kazi! Sokakkal ellentétben sz'tem ezek nem bőrlehúzások meg pénztárca lehúzások, mert ha nem érdekel akkor nem foglalkozol vele és ha nem kényszerítenek rá, akkor magadtól veszed meg...
Jah!: És nem uncsi...
3.
3.
Necreon
#2: Inkább amolyan Vega, pár finom Seth mixup-al, target kombókkal és FADC safety lehetőségekkel, "Cammy bőrben". A Doll-ok pedig egyenruhában nagyjából mind ugyanúgy néznek ki.
2.
2.
DON GONDOCS
Crimson Viper/Cammy reloaded? Holvan már az Igazi folytatás?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...