Szeptemberben jön hozzánk az Xbox One

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 18.
  • Megjelenés
Link másolása
Noha közleményt még nem kaptunk róla, a Microsoft Magyarország hivatalos Facebook-oldalán már bejelentették, hogy szeptemberben jön hozzánk az újgenerációs Xbox. Addig csak kibírjuk valahogy, nem igaz?

A Microsoft Magyarország Facebook-oldalán az alábbi kép bukkant fel: ez alapján szeptemberben érkezik hazánkba az Xbox One. A hivatalos közleményt még nem kaptuk meg, de amint befut, frissítünk a további infókkal!

Mint tudjátok, az Xbox One 2013. november 22-én debütált, de csak tizenhárom országban - addig itthonról nemhivatalos csatornákon lehetett hozzáférni a konzolhoz.

Update! Meg is jött a közlemény, ebben annyi plusz infó van, hogy a bővítéssel rajtunk kívül 25 másik országban is bemutatkozik az Xbox One: Argentínában, Belgiumban, Chilében, Csehországban, Dániában, Dél-Afrikában, Dél-Koreában, az Egyesült Arab Emírségekben, Finnországban, Görögországban, Hollandiában, Indiában, Írországban, Izraelben, Japánban, Kolumbiában, Lengyelországban, Norvégiában, Oroszországban, Portugáliában, Szaúd-Arábiában, Svédországban, Szingapúrban, Szlovákiában, Svájcban és Törökországban is kapható lesz.

54.
54.
Quicky
#37: :) Jogos

Dead Rising 3 demoját megnéztem aszem 2 perc után dönötttem el biztos nem ér meg 15000 lemezes formában. Forza 5 pedig biztos szép és jó, de az MCLA óta nekem nem igazán jött be autós játék. Bizom benne a CREW-ban örömmet lelem majd. A forza 5 pedig már nem fért bele az induló keretbe így az csúszik addig még valaki nem akkar megszabadulni tőle mondjuk 9000-t :)
53.
53.
Jersey
#36: Ez meg mindig nem a profit.
52.
52.
Thor Vath
#25: Állítólag azért dobnak rá ezekben az országokban majd' egy évet, hogy legalábbis közelítőleg meglegyen itt is a boxhoz a 'körítés', ami nélkül a One félkarú óriás. Erősen reménykedem ebben (csendesen meg egy magyarul értő kinnect-ben is - voice studio-t töltött le tavaly valaki? Tudjátok, segítsük a kinnect fejlesztését? Mondjuk a képernyőn magyarul megjelenő feliratokat érthetően? Még meglepődhetünk :)
51.
51.
#32: Játszottam a Killzon-al!Csak az okos Ps4 trollokat húztam picit(látom sikerült)
Régebben írtam is hogy szívem szerint kinyomnám purhabbal a kontrollerbe épített hangszórót este ne pofázzon :) meg a zseblámpa sem kell,van villany.
A kampánynak nem kell többször nekiugrani az tuti.Egyébként meg multinál sokat számít a dedikált szerver hidd el.Killzon nem rendelkezik vele ez tény nem hülyeség!

#37 Microsoft exclusive 360-Pc-Xone
50.
50.
Stiw
#9: Látom nem jött le, hogy viccnek szántam. :D
49.
49.
simon 555
Szerintem aki akarta már beszerezte.

Japán eladásokra meg kíváncsi leszek :D
48.
48.
kristof97
#45: Értem, akkor lehet reménykedni. :) De akkor sajnos jól tudtam az eddigi felállást. :(
Ha 200$ lenne a nyeresége az MSnek minden konzolon az durva is lenne. :D Még jó, hogy abban a 100$-os pluszban van egy 70$os kinekt. :) De ha minden igaz, akkor az MSnek drágább volt az X1 fejlesztése (azt mondták), így a nyereség az még jobban mínuszban van szerintem, mint a Sonynál.
47.
47.
p3ti
Nagyjából 2 hónapja használom az Xone -t, és nagyon meg vagyok vele elégedve. A játékfelhozatal nekem kellően változatos, a gép kezelhetősége egyszerű. Egyetlen APP amit aktívan használok az a Skype, ami a Kinect kamerájával nagyon korrekt.Eddig a Dead Rising tetszett a legjobban - hiába nem üti a "next gen" szintet - de tartalmilag és részletességben nagyon de nagyon lenyűgöző. Nagyjából 40-50 órát nyomtunk a Coopba,ami teljesen zökkenőmentesen tette a dolgát, nem dobált, nem laggolt stb. Majd 2015 tájt beszerzem a PS4et is, mivel nem szeretnék lemaradni egyik exclusive -ról sem...
46.
46.
p3ti
#33: Ja...egészen jó volt, főleg mikor az 1ik résznél megakadtunk, hála 1 bugnak - wow.
45.
45.
tsulok
#42: Olvastam valahol, hogy a Netflix a nyáron közép-európa felé terjeszkedik, szval van remény ;)
44.
44.
tsulok
#35: Pedig lehet jobban jártál volna...A cikkben tényleg azt írják, hogy nagyobb pénzügyi siker, de attól a még nem lesz igaz. Összefoglalom:
Az amerikai hardvereladásokról van szó. A PS4-ből adtak el a legtöbbet, Xbox-ból kevesebbet (90%-át). A box ára 20%al magasabb, ezért a bevétel nagyobb.
A konzoloknál a hardveres eladásokból nincs sok profit. De még ha $200 lenne a MS-nak a profitja minden eladott konzolon, akkor sem lehetne biztosan állítani, hogy sikeresebb. Tudod vannak egyéb bevételek és kiadások is.
Lassan itt az üzleti év vége, a MS és a Sony is fog jelentést adni abból majd látható lesz a helyzet.
43.
43.
supair
Nem bántam meg.
Angol migrációm van.Minden működik. Store,live,még a netflix is bár előfizetője nem vagyok.
A magyar accomat vihettem tovább bárminemű hátrány nélkül,sőt a havi gold előfizetés még olcsóbb is így.
A Titanfall meg oltári! Nem világmegváltó,és nem is akar az lenni,de felhőtlen szórakozás és ökörködés mikor leülünk elé.Elröppen vele az idő.A Halo 5 ig.
41.
41.
Kell a francnak az ev vegen, ennyiert, ilyen zero zeljesitmennyel.
38.
38.
kristof97
#35: Ezzel csak annyi a gond, hogy oké, hogy 100$al drágább a Box mint a PS, de a Box-ba a kinekt árát is bele kell számolni (ami nem 3$), szóval annyival mégsem nyereségesebb (talán pár dollárral kb.), és ezt nem ártana tudni a cikk írójának sem.
37.
37.
kristof97
#34: Tudom, hogy ídézőjeles rész, tehát nem te írtad, DE: a Titanfall van 360ra is és PCre is, tehát az minden csak nem exclusive. Illetve van még egy Dead Rising 3 és egy Forza 5, amik viszont tényleg exclusive-ak (és ebből a Forza 5 tutira jó, ha szeretsz versenyezni). :D
36.
36.
#15: Nekem a lenti link hitelesebb, "a jatszoteren hallottam a hintaban ulve egy havertol aki egy massiktol hallotta aki meg latott egy cikket valahol, de be volt tepve" allitasodnal.
35.
35.
#13: Hat nem a leszopom magam mert ps4em van magazinbol vagy a blikkbol az tuti.
http://pcworld.hu/hardver/a-playstation-4-nyakaban-lohol-az-xbox-one.html
34.
34.
Quicky
Bátor voltam és hallgattam az öcsémre :)
Beszereztünk egy ONE-t. Aki szereti a masinákat annak élmény bármelyiket is veszi meg. Természetesen a felhozatal még nem erős, de elég szembetűnő volt az AC-ban is a különbség. " Excklusive cím pedig a Ryse és a Titanfall volt. Nem feltétlenül estem hasra egyikről sem. Szebb a graf, de még élménybe nem ad többet, a gép. Véleményem szerint a PS-4 sem. Bármelyik mellett is dönt az ember ezen az éven, csak pár év mulva derül ki jól döntött-e!
33.
33.
ikaralyos01
#31: Szerintem neked nincs Ps4-ed és még nem játszottál Killzon-al. Mert ha játszottál volna akkor tudnád, hogy amit állítasz az baromság. ;)
32.
32.
BloodyDeath
A konzolok szervízénél jó idelye lehet kapni.
31.
31.
#25: Lehet,hogy a dedikált szerverek miatt.Amit a sony még a Killzone alá sem tudott rakni,ezért is egy lag halmaz :) Remélem támogatni fogja a magyar nyelvet is többek közt.
30.
30.
Csoki80
#22: Azért nem olyan drága az. pl 5 havi cigi ára, és nem öt hónapra veszed. Én okosban szoktam venni új gépet, vagy részletre.
29.
29.
aron_m
Hogy máshol miért késik azt nem tudom, de nálunk biztosan azért mert nincs megfelelő online támogatása. Gondolom máshol is ez a helyzet. De ezek szerint szeptemberre megoldják. Ami engem illet én azonnal beszerzek egyet. :)
28.
28.
manziel
Szerintem nem nagy gáz hogy csak szeptemberben jelenik meg hivatalosan nálunk, addigra talán már lesznek olyan címek amiért érdemes is lesz érte beruházni.
Sajnos a ps4-em se nagyon tudom kihasználni, mert nagyon gyengus a felhozatal játékok terén.
27.
27.
kopic
#25: Ezt én sem értem.:S PS4-et már 56 országban lehet kapni, XO-t csak 13-ban, szóval ez érdekes.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...