SimCity - végre éles az offline mód

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 18.
  • Hír
Link másolása
Egy év kellett ahhoz, hogy az EA engedelmeskedjen a rajongói nyomásnak, így a mai napon, a SimCity tizedik frissítésének letöltésével végre offline is nyomulhatunk a városépítő alkotással. Ugye örülünk?

A Maxis a mai napon végre útjára bocsájtotta a SimCity Update 10 névre keresztelt frissítését, amely egy régóta várt funkcióval vértezi fel a városépítős játékot: ez az offline mód, így a jövőben már nem szükséges a folyamatos online jelenlét ahhoz, hogy saját kis birodalmunkat felvirágoztassuk.

Délután a szerverek leálltak, de mostanra már minden helyreállt. A patch feltelepítése után akár a netkábelt is kihúzhatjuk, akkor is szabadon játszhatunk a SimCityvel, még úgy is, hogy az Origin offline státuszban van. 

Bővebb tudnivalókat ezen a linken találsz.

13.
13.
Giggsy
Az offline téma egy jó dolog, de az építhető város méretét megnövelték már? Az lenne a fontosabb. Amíg az nincs, engem még warezban sem érdekelne, nemhogy pénzért.
12.
12.
Juha
Csak jelezném, hogy volt eddig is egy nonofficial offline mód, én csak kipróbálásra tettem fel, másra nem is volt jó, mivel rengeteg lehetöség nem elérhetö így (na meg a mentések is elszálltak mindig). Engem meggyözött a hibák ellenére, így meg is vettem, nem bántam meg, mert így találtam meg régi havert, akivel elötte évekig nem tudtunk egymásról (mire nem jó egy online játék?). :-)

ON: sokakat elriasztott az állandó netszükséglet, ezért nem vették meg (mint én is). Most próbálják ezt orvosolni, de sztem már késö, a nagy hype alatt kellett volna odatolni egy offline demo-t, mert ez is az most, kipróbálni jó, másra nem...
11.
11.
K.Bandi
A sok b*zi kalóz örülhet... nem értem ez mire volt jó...
Online a legjobb
9.
9.
shooter1234
#8: De csak két szót írt, kicsi volt rá az esély. :(

Na de én nem is tudom. Elvileg ez is olyan játék hogy neten más játékosokkal szomszédsági viszonyban jó játszani, vagy valami hasonló. De majd meglátjuk......
5.
5.
Juha
Soros kábelen fog menni a multi?
4.
4.
kristof97
Végre én is ki tudom próbálni, hogy a laptopomon hogy fut/na. Ez is volt az egyik ok, hogy nem vettem meg, de ha jól menne (ha feltört verziót kipróbálom) akkor nem kizárt, hogy beruháznék rá, mert egyébként érdekelne. A játéktér pedig offline játékra elég kicsi.
3.
3.
randall13
akkor már csak idő kérdése, hogy felbukkanjon ncore-on
2.
2.
Csoki80
waaaa rez wwwwwwwaaaaa rezzzzzzz jeeeeeeeeeeeee.
Ezt várta kb a fél világ :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...